kvetinovy luster 2

Keď kvety visia

Určite ste už zachytili jeden z horúcich typov na trendy výzdobu: visiace kvetinové dekorácie. My Vám prinášame sústo inšpirácií, z ktorých si už len vybrať!

Svadobný kvetinový luster

Tento štýlový doplnok výzdoby by mal slúžiť ako rozjasnenie priestoru. Preto kvety vyberáme v živých iskrivých farbách. Kvetinový luster je potrebné správne umiestniť. Keďže to nie je obrovská dekorácia, treba ho zavesiť nižšie a na miesta, kam hosťom bude smerovať zrak. Určite však nie tak, aby prekážal vo výhľade na oproti sediacich, ale napríklad jemne nad stoly. V takomto prípade už nemusíte riešiť kvety na stoloch.

kvetinovy_luster
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com 

Visiace kvety namiesto svadobných dekorácií

Kvety sú nádherné aj ako deliaci prvok. Pokiaľ potrebujete odčleniť časť miestnosti a látkové zásteny Vás práve neočarili, dajte šancu kvetom! Kvety ľalie, klinčekov, alebo mini kytičky rôznych kvetov poslúžia dokonale. Môžete ich použiť ako zástenu, deliacu stenu, alebo ako doplnok k pom pomom – krásne by sa dopĺňali. Niektoré papierové kvety vedia nahradiť živé, ale nemusíte sa báť, aj živé kvety sa dajú ošetriť tak, aby vydržali a nezvädli.

visiace_kvety
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Oživenie závesov vo svadobnej sále – kvetmi

Závesy sa väčšinou nachádzajú pri vstupe do altánkov, do sály a v sále. Dodajte im šmrnc eukalyptových listov v spojení s pár kvetmi. Nielenže vyzerajú skvelo, zaručia dojem bohatej výzdoby za nie veľké náklady a k tomu úžasne voňajú!

ozivenie_zavesov
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Kvety na stene – pozdvihnú hlavný svadobný stôl

Kvety na stene sa využívajú najmä za stolom mladomanželov v spojení s mottom alebo bez neho. Je to veľmi pekný moderný prvok a navyše zelená girlanda alebo pár kvetov úplne stačia. V tomto prípade menej je viac.

kvety_na_stene
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com 

Kvety nad stolom alebo svadobná výzdoba vo vzduchu

Veľkým hitom sa stali aj závesné prvky nad stolom hostí. Keď kvety vyzdvihnete, dosiahnete viac miesta na stole, napríklad na pekné prestieranie alebo štýlové nápoje. Kvety sa v tomto prípade dávajú do aranžérskej hmoty a tým je ich životnosť značne predĺžená. Opäť treba pripomenúť, aby kvety, alebo iné prvky, nezavadzali hosťom. Žiaľ, zo skúseností vieme, že výzdoba priťahuje ruky najmä dobre sa zabávajúcich hostí a detí. Odporúčame preto prispôsobiť výzdobu aj vašim hosťom.

kvety_nad_stolom
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Stena na fotografovanie – plná kvetov

Chcete mať na svadbe fotokútik, kde by sa svadobčania mohli odfotiť a zanechať tak krásne spomienky na Váš deň? Práve toto miesto je ako stvorené na vystavenie krásnych kvetov. Fotka nižšie je absolútne inšpirujúca a patriaca mladomanželom, ktorí milujú knihy. Takto môžete priblížiť kúsok zo svojho sveta aj prítomným, či už naskladanými bicyklami, knihami, klbkami vlny, alebo vetvičkami stromov.

stena_na_fotografovanie
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Kontaktujte Florashop.sk

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.