telove_topanky_pre_nevestu_loumablog.com

Časť 1.

Zháňate svadobné topánky a už ste zúfalá z možností na trhu? Nič biele, perleťové ani smotanové sa vám nepozdáva, zato tie fuksiové vám padli ako uliate? Siahnite po farbách a urobte zo svadobných topánok zaujímavý kontrastný doplnok. Tu je zopár tipov, v čom všetkom môžete pretancovať svadobnú noc nielen ako nevesta, ale aj ako družička či svadobný hosť.

  1. Klasicky biele svadobné topánky

Prvou indíciou pri zháňaní svadobných topánok, tých pre nevestu, je určite biela. Tu zrejme začínajú všetky nevesty, kým sa prepracujú aj k ďalším variantom. Lebo možností je skutočne viac.

Ak však prahnete po klasike od začiatku do konca, či od hlavy po päty, biele svadobné topánky budú pre vás tie pravé a skončíte rovno v bode 1. Už ich len vhodne doladiť k snehobielym svadobným šatám a do svadby vhodne zabehať či rozbehať :-).

biele_svadobne_topanky_fabyoubliss.com
Zdroj obrázku: www.fabyoubliss.com

Vyskúšajte aj: Ako sa starať o svadobné topánky

  1. Smotanové topánky na svadbu

Pokiaľ vám v skrini či v salóne nevisia snehobiele svadobné šaty, ale stavili ste na smotanovú, ivory, banánovú ši akúkoľvek inú –ovú, ani vaše svadobné topánky by nemali žiariť belobou, ale radšej sa prispôsobiť odtieňu vašich šiat. Matná čisto biela špička trčiaca spod krémovej sukne môže vyznieť skôr lacno ako štýlovo. Ibaže by ste si dávali extra veľký pozor a nevytŕčali ju :-).
Ak riešite družičkovskú dilemu, či môžete topánkami konkurovať neveste, závisí to skôr od zladenia všetkých družičiek, ktoré môžu svojimi svetlými doplnkami nevestu dopĺňať. Pokiaľ jej úplne 100%-ne nekonkurujú so šatami (čo bol pôvodný zámer tradície družičiek – zmiasť zlých duchov, ktorí si ich mali pomýliť s nevestou, preto družičky museli byť čo najvernejšími kópiami (samozrejme v prípade oblečenia :-) ) nevesty.) a samozrejme pokiaľ s tým nevesta súhlasí, problém by mal byť zažehnaný.

smotanove_topanky_na_svadbu_modwedding.com
Zdroj obrázku: www.modwedding.com
  1. Zlaté či strieborné spoločenské sandáliky

Letnú svadbu si môžete vychutnať aj obuté v spoločenských sandálikoch. Hoci etiketa to tak celkom nepovoľuje, na dlhé šaty je aj etiketa krátka :-). A pokiaľ nie ste nevesta, ale družička či hosť, výber spoločenských topánok je takmer neobmedzený.

zlate_topanky_my-wedding-ideas.com
Zdroj obrázku: www.my-wedding-ideas.com
  1. Púdrové alebo telové svadobné lodičky

Nenápadné a nevýrazné farby nič nepokazia, naopak, nohy pekne predĺžia, pôsobia nerušivo a dopasujete ich k čomukoľvek, rovnako ako čokoľvek doladíte k nim. Svadobné topánky v telovej farbe rovnako pekne vyznejú na snehovo bielej pokožke ako aj v prípade, ak máte pár nezhodených zimných kíl do zásoby. Navyše naked svadobné lodičky s popolnočnými šatami na prezlečenie nemusíte meniť. Skvele zapasujú aj k nim.

telove_topanky_pre_nevestu_loumablog.com
Zdroj obrázku: www.loumablog.com
  1. Ružové topánky pre nevestu

Svetlé, pastelkové, staroružové aj fuksiové, ružová vždy bola jemná princeznovská farbička, ktorá sa k svadbe zaručene hodí. Navyše ak riešite vintage svadbu, nie je v prípade spojenia topánok a ružovej čo riešiť. Akýkoľvek odtieň ružovej zvolíte pre vaše topánky pre nevestu či pre družičku, vždy budete vyzerať svadobne. :-)

ruzove_svadobne_lodicky_bluehost.com
Zdroj obrázku: www.bluehost.com

 

A ešte sme zďaleka neskončili. Ďalšia 5ka tipov pre farebné svadobné topánky už čoskoro.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.