biele-sperky-klenotky.sk

Ak ste práve vy tou najšťastnejšou – hlavnou hrdinkou celého svadobného diania, myslite na to, že vhodne zvolené šperky dotvárajú celkový dojem. V tento veľký deň budú všetky oči hlavne na Vás.

Hlavná zásada je, že na ruku, kde príde obrúčka, nepatrí už žiaden iný šperk, aby od nej neodpútaval pozornosť. Samozrejme snubný prsteň má výnimku. Čo sa týka ostatných šperkov, vždy treba zohľadniť šaty, ktoré budete mať na sebe.

Ako vyberať svadobné šperky?

Nevesty často volia biele šperky, ako napríklad perly, ktoré sú symbolom čistoty a nevinnosti. Tu rozhodne platí, že práve táto voľba doplnkov bude zrejme vždy tá, ktorou nikdy nič žiadna nevesta nepokazí. Na zreteľ treba brať aj to, aký typ obradu budete mať. Ak bude Vaša svadba honosnejšia, napríklad niekde na zámku, je vhodné zvoliť aj komplikovanejšie šperky. Na svadbu v štýle garden party, či na plážovú svadbu, sa zas hodia jednoduchšie šperky.

biele-sperky-klenotky.sk

Svadobné šperky vo farbách

Farbu šperkov nemusíte však ladiť len k šatám, ale napríklad aj ku kytici, či topánkam. Dnes je bežné a moderné mať šperky v inej farbe ako bielej. Ak je Vaša kytica z tmavších kvetov, môžete pokojne zvoliť aj luxusnú bižutériu v tmavších odtieňoch. V prípade, že sú Vaše vysnívané šaty biele a rozhodnete sa ladiť šperky k nim, najviac sa hodia kúsky v pastelových farbách. V súčasnosti sú veľmi trendy ružová, medená, zlatá, ale aj modrá a zelená.

farebne-sperky-klenotky.sk

Svadobné náušnice a náhrdelník pre nevestu

Náušnice  voľte aj podľa toho, aký budete mať účes. Ak budú vlasy vypnuté nahor a v účese už nebude veľa ďalších ozdôb typu diadém, perličky a pod., môžete zvoliť aj väčšie, či visiace náušnice. Podľa výstrihu na šatách, ramienok a zdobenia si zas zvoľte náhrdelník. Ak máte šaty bez ramienok, alebo len s tenkými ramienkami, pekne na ruke vynikne aj náramok, ktorý elegantne doplní váš svadobný outfit. K takýmto šatám a rovnako k róbe s hlbokým výstrihom sa pýta vystaviť na obdiv tiež náhrdelník a náušnice.

K tomuto výstrihu a typu šiat môžete zvoliť tzv. golierový náhrdelník. Skladá sa z viacerých retiazok a pri šatách s lodičkovým výstrihom by nevynikol. K nemu sa hodí viac tesný náhrdelník, ktorý vám bude obopínať krk. Kráľovský náhrdelník, čiže taký, čo končí približne v jamke na krku, sa krásne hodí ku všetkým strihom šiat. Výnimkou sú šaty bez výstrihu.

nausnice-klenotky.sk

A posledná dobrá rada na záver: Najkrajší šperk na svadbe ste práve Vy, no je to ako so svadobnými šatami. Ten šperk, ktorý vám padne do oka a hneď si ho zamilujete, je tým pravým :-).

V našom e-shope, ale aj predajniach, nájdete široký výber šperkov a luxusnej bižutérie, ktoré podtrhnú Vašu krásu v tento veľký deň. Ak by ste sa nevedeli rozhodnúť, radi Vám s výberom pomôžeme, aby bolo všetko podľa Vašich predstáv. V prípade potreby vieme retiazky nadstaviť alebo skrátiť.

V najbližšom článku poradíme svadobným mamám.

Kontaktujte Klenotky.sk

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.