Skutocna_svadba_v_Bojniciach_AR4

Kedy a kde bola naša svadba?

Krásny dátum, na ktorý sa nezabúda…. 4.8.2012 ….- veru už to bude tretí rok, čo budeme oslavovať výročie najúžasnejšej svadby na svete, ktorá sa konala v nádhernom prostredí Bojnického zámku a musím hneď podotknúť, že oslava výročia sa bude konať opäť v Bojniciach v spoločnosti tímu Impuls. Ale späť k svadbe. 

Skutocna_svadba_v_Bojniciach_AR2

 

Ako prebiehal náš svadobný deň?

Bol horúci augustový deň a pani z Impulsu mala pre nás všetko pripravené a zladené do detailu.  Ako prvý s nami svadobnú “túru” na Bojnickom zámku absolvoval fotograf, ktorý mal všetko dokonale premyslené, čo je vidno na samotných fotkách.

Skutocna_svadba_v_Bojniciach_AR1

Keď sme fotografovanie zvládli aj s mojim malým človiečikom v brušku, nasledoval nááádherný obrad v Zlatej sále Bojnického zámku. Opäť všetko zladené do detailu, všetko dokonale pripravené ako v rozprávke, aj s prekvapením, ktoré sa nieslo v duchu nádherného spevu mladého umelca.

Skutocna_svadba_v_Bojniciach_AR3

Ukončili sme to večerou vo dvojici v jednom z Bojnických hotelov, kde samozrejme opäť všetko dokonale zariadil za nás Impuls.

Skutocna_svadba_v_Bojniciach_AR5

Kytica, šaty, výzdoba, obrad, torta, všetko bolo nádherné a čo je ozaj dôležité, že sme to mali zariadené neskutočne rýchlo a bez starostí.

Neviem nájsť tie správne slová, jediné čo môžem napísať že to bolo F A N T A S T I C K É É É a celému tímu vrelá vďaka, ste užasnííííííí :-)

Skutocna_svadba_v_Bojniciach_AR4

 

Anitka a Riško (Šamorín)