fanfary_na_svadbu_classicfm.com

Napadlo vám v prvom momente, čo majú fanfáry spoločné so svadbou? Tak vás v tom druhom presvedčíme, že celkom dosť :o). Pokiaľ ešte nemáte do detailov premyslený váš svadobný harmonogram, možno získate inšpiráciu, o čo ho vylepšiť. Lebo svadba je veľký event a k takým fanfáry jednoznačne patria. A aké fanfáry na svadbu použiť a kedy?

fanfary_na_svadbu_classicfm.com
Zdroj obrázku: www.classicfm.com

8 tipov, kde môžu zaznieť svadobné fanfáry?

  1. Fanfáry pri príchode nevesty

Na sobáš či pred sobášom, nevesta je dostatočne dôležitý člen svadobnej skupiny, aby bola uvítaná slávnostným spôsobom. Trebárs aj tým fanfárovým.

  1. Fanfáry pri príchode svadobnej skupiny na zámok

V prípade svadby na zámku či hrade je to patričné privítanie všetkých svadobných hostí. Či zaznejú hneď pri zámockej bráne alebo pri vstupe do sály, je len na vás a hradnom kastelánovi.

  1. Privítanie mladomanželov pri vchádzaní do svadobnej sály

Keď je už svadobná skupina usadená a do sály vchádzajú „už pán a pani čerstvo-zobratí“, patrí sa ich privítať spôsobom hodným tejto slávnostnej chvíle. A ten je fanfárový.

  1. Slávnostné vyzvanie mladomanželov na 1. tanec

Aj príchod na tanečný parket a otvorenie tanečného večera prvým valčíkom, alebo aj akýmkoľvek iným tanečným prejavom, môže odznieť slávnostne fanfárovo. Stačí vybrať vhodnú melódiu a tento okamih bude mať hneď iný feeling.

Čítajte aj: Mladomanželský tanec

prvy_tanec_na_svadbe_phillymag.com
Zdroj obrázku: www.phillymag.com
  1. Fanfáry pri príchode svadobnej torty

Ak má byť svadobná torta vrcholom svadobného menu či povestnou čerešničkou na šľahačke, aj jej príchod je vhodné nielen načasovať, ale aj ohlásiť určitým spôsobom. Napríklad pomocou svadobnej fanfáry.

  1. Fanfáry ako vyhlásenie niečoho či pri príchode niekoho dôležitého

Pokiaľ sa svadobnej oslavy zúčastňuje aj niekto iný, rovnako dôležitý ako nevesta a ženích, prípadne ide o akési jedinečné spestrenie večera vyhlásením niečoho skutočne hodného podčiarknutia, aj tu si môžete zobrať na pomoc slávnostné fanfáry.

  1. Polnočné svadobné fanfáry

Tradičné slovenské svadby lámu polnoc ľudovým čepčením nevesty, zahraničné hádzaním kytice, netradičné môžu napríklad fanfárami a zaujímavým programom. Každopádne vhodné zladenie DJa a moderátora dokáže veľa a moment umocnený správne zvolenými fanfárami to celé znásobí.

  1. Fanfáry pri príchode mladomanželov po prezlečení

A toto je zrejme posledný moment svadobnej zábavy, kedy môžu odznieť zvuky fanfár v plnom rozsahu. Mladomanželia predsa nechcú prísť inkognito a len tak sa zamiešať medzi hostí. Nové šaty a mladú pani treba náležite privítať aj v tejto chvíli a fanfáry to zaručene zvládnu najlepšie.

svadobne_konfety_noty_bridalfishion.com
Zdroj obrázku: www.bridalfishion.com

Bude vás zaujímať: Popolnočný tanec mladomanželov

No aby ste to celé neprefanfárovali, zaobchádzajte aj s týmto hudobným prejavom opatrne a aj tu platí, že menej je viac. Vyberte si niekoľko fanfárových vstupov alebo skutočne jedinečnými fanfárami ozvláštnite len jeden a podčiarknite tak výnimočnosť daného okamihu ako sa patrí.

Ako môžu vyzerať vaše svadobné fanfáry?

A aby sme len neteoretizovali, ponúkame vám niekoľko tipov pekných fanfár použiteľných nielen na svadbu a nielen na zámku od nášho DJa Vilka:

[mp3t track=”https://druzicka.sk/wp-content/uploads/2015/07/Track-01.mp3″][mp3t track=”https://druzicka.sk/wp-content/uploads/2015/07/Track-29.mp3″][mp3t track=”https://druzicka.sk/wp-content/uploads/2015/07/Track-35.mp3″][mp3t track=”https://druzicka.sk/wp-content/uploads/2015/07/Track-47.mp3″][mp3t track=”https://druzicka.sk/wp-content/uploads/2015/07/Track-48.mp3″][mp3t track=”https://druzicka.sk/wp-content/uploads/2015/07/Track-74.mp3″]