Plánovanie letnej svadby z pohľadu hostí

Ak sa chystáte na letnú svadbu v úlohe hosťa, môžu vás postretnúť nasledovné situácie. Plánovanie svadby sa určite netýka len mladomanželov, ako sme si to ozrejmili v 1. časti článku, ale všetkých zúčastnených. A hoci každý plánuje veci zo svojho uhla pohľadu, dobrý plán je vždy vítaný. 

Letná svadba - družičky
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Inšpirujte sa aj na našej Pinterest nástenke: Šaty pre družičky

Voda, voda, všade voda – aj na letnej svadbe

Pitný režim je o to dôležitejší, o čo viac sa slniečko na nás usmieva. Preto podľa možností pite čo najviac. A hoci ide o svadbu, na tej letnej pite hlavne vodu.

Prepotené obleky a šaty na svadbe

Dámy to majú v tomto ohľade o čosi jednoduchšie. Šaty na ramienka z ľahkých materiálov sú predsa o čosi vzdušnejšie ako tmavé obleky s viacerými vrstvami pod nimi. Vreckový deodorant, vlhké utierky, prípadne aj náhradná košeľa porieši aj takúto nepríjemnosť.

saty_ako_host_na_letnu_svadbu_wed7
Zdroj obrázku: www.pinterest.com 

Inšpirujte sa aj na našej Pinterest nástenke: Vzorované šaty nielen na kokteil

Letná svadba podľa protokolu či podľa zdravia?

Silonky sú pre dámy na spoločenských akciách nevyhnutnosť, letnú svadbu nevynímajúc. Čo však v prípade, že je vonku 36 stupňov v tieni? Je na vás, či uprednostníte protokol alebo vlastné zdravie, každopádne však treba hlavne zavlažovať.

Letná svadba - topánky
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Čo na seba na svadbu večer?

Predsa len čosi na seba – častokrát sa ani letná svadba v noci nezaobíde bez saka, boléra či svetríka. Ak má byť navyše svadba na zámku, určite myslite na niečo na zahriatie aj zvonku. Hrubé zámocké múry síce cez deň zabezpečia príjemný chládok, no v noci a nad ránom to môže byť naopak nepríjemné prechladnutie.

Na letnú svadbu jedine klimatizovaný transfer

Tak toto môže byť počiatočný problém, ktorým všetko začína. Vonku úpek, v buse zima a takto párkrát dokola úplne stačí na prechladnutie ešte pred sobášom. Šatky, šály a štóly sú preto vítané nielen na noc, ale už aj počas dňa.

Čítajte aj: Letná svadba a jej úskalia 1.

Lekárnička na svadbu vždy poruke

Každá svadba, nielen letná, by mala byť vybavená základnou skrinkou prvej pomoci. Pokiaľ sa spoliehate len na seba, pribaľte si pár základných drobností do kabelky.

prva_pomoc_na_svadbe_bridesofadelaide.com.au
Zdroj obrázku: www.bridesofadelaide.com.au

Torta ako dar na svadbu v lete

Na letnú svadbu si radšej vyberte iný darček. Mohlo by sa vám totiž stať, že vaša torta sa svadby v plánovanom stave nezúčastní. 

Gratulačné kytice na svadbu zďaleka

Darovať kvety na svadbe je u nás zaužívaným zvykom. Ak cestujete zďaleka, zaobstarajte si kyticu radšej priamo v mieste sobáša, prípadne stavte na iný druh kvetov ako živé. Napríklad kytice zo šperkov sú nielen hodnotným, ale aj trvalým svadobným darom.

Príchod na svadbu na doraz?

Ak vás od letnej svadby delí viac kilometrov, počítajte s tým, že po upotenej ceste sa budete pravdepodobne chcieť osprchovať a šaty si oblečiete až na mieste. Tomu prispôsobte aj plán vášho dňa a radšej vyrazte skôr ako by ste mali sobáš zmeškať.

Pohodové prípravy na letnú svadbu vám želám.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.