svadobne_fotenie

Prvú päťku máme za sebou (10 tipov čo si zobrať na svadobné fotenie? – časť 1.) a pokračujeme vo výpočte nevyhnutností vhodných na svadobné fotenie kdekoľvek. Inšpirujte sa:

svadobne_fotenie

  1. Svadobné fotenie bez prechladnutia

Ak vám počasie na fotenie v exteriéri nepraje, prípadne sa s ním vaše šaty veľmi nezhodujú, zoberte si niečo na seba. Pokiaľ svadobné bolerko či štóla na plecia nepostačujú, kľudne siahnite aj po teplejších zvrškoch, ktoré využijete aspoň pri presúvaní. Svadobné fotenie predsa nie je o hrdinstvách ako vydržať čo najviac odhalená v čo najväčšej zime, ale o pekných spomienkach na svadobný deň, ktoré sa so zápalom pľúc určite nezhodujú.

  1. Svadobná kabelka – nevyhnutný doplnok na svadobné fotenie

Kabelky nosíme vždy a všade, väčšinou dokonca dosť napratané všakovakými ženskými potrebnosťami, prečo si ju teda nezobrať aj na fotenie vo svadobnom? Ak máte problém napratať všetko do malej listovej spoločenskej kabelky, neriešte to a zoberte si svoju veľkú klasiku. Na fotení predsa musíte mať so sebou nielen bežné veci, ale aj všetko ostatné nevyhnutné pre vaše pohodlie. Rúž, púder, korektor, vreckovky, antiperspirant, hrebeň, sponky, mobil, doklady…no kto by to popratal do malého vrecka.

 

svadobna_kabelka_bridesofadelaide.com.au
Zdroj obrázku: www.bridesofadelaide.com.au

Bude vás zaujímať: Balíček prvej pomoci na svadbu

  1. Opaľovací krém a slnečné okuliare – dôležité drobnosti do svadobnej kabelky

Zvlášť ak ste severský typ a máte sklon k rýchlemu spáleniu pokožky, myslite na to už vopred a zaobstarajte si mini balenie vášho vyskúšaného opaľovacieho prípravku či make–upu s UV faktorom. Oceníte to nielen pri letnej svadbe, ale aj pri jarnom slniečku, jesennom slnečnom, zato veternom počasí či slnečných lúčoch odrážajúcich sa od snehovej pokrývky v treskúcej zime. Lebo vymrznutý červený nos vás prejde o chvíľu, no spálený až o niekoľko dní :-).

A pokiaľ ide o zdravie, zahoďte predsudky a urobte si zopár fotiek aj s čiernymi sklami. Autentické spomienky budú zachované a vy si aj v treskúcej zime, pri krbe s vnúčatami radi zaspomínate ako vás teplo potrápilo vo váš veľký deň.

  1. Svadobné fotenie a pitný režim

V akomkoľvek ročnom období sa plánujete fotiť a akokoľvek dlho to bude trvať, nezanedbávajte pitný režim a vodu nenechávajte na náhodu. Obzvlášť v letných horúčavách, ktoré vedia potrápiť aj za iných ako svadobných okolností. Byť vystresovaný, unaháňaný a navyše dehydrovaný a tváriť sa pritom pozitívne svadobne totiž vôbec nie je jednoduché.

svadobne_fotenie_myweddingrecetionideas.com
Zdroj obrázku: www.myweddingrecetionideas.com

 

  1. Lieky – pre či proti – vo svadobnej kabelke

Okrem pitia je vhodné pribaliť si aj lieky na alergiu, v prípade, že vám hrozí, alebo aspoň prípravok proti poštípaniu hmyzom, ak máte sklon k opuchnutiu. Človek nikdy nevie, čo v prírode na vás sadne, obzvlášť, keď máte na sebe niekoľko zložitých sukní a vábivú vôňu :-).

Že na to všetko potrebujete lodný kufor? :-) Až tak úplne nie, no pokiaľ všetko zvážite vopred a zaobstaráte si praktickú tašku či kabelu na uschovanie aspoň najdôležitejších drobností na svadobné fotenie, určite neoľutujete. Ak ich aj nepoužijete, budete sa cítiť pohodlne a v pohode, že ich máte vždy po ruke :-).

A čo ste mali na svadobnom fotení vy? Alebo čo vám najviac chýbalo? Podeľte sa v KOMENTÁROCH. Pomôžete tým ostatným vyvarovať sa chýb a užiť si štylizované fotografovanie svadobných fotiek aj v tropických horúčavách či naopak chladnom, veternom či daždivom počasí.