svadobne_sandale_katespade.com

V závislosti od toho, kde sa bude vaša letná svadba či svadba, na ktorej sa zúčastníte ako hosť, odohrávať, náležite jej prispôsobte aj vaše svadobné topánky. Lebo často (ne)vhodné doplnky vedia celý váš outfit nielen doplniť či pozdvihnúť, ale aj degradovať. A o to predsa nikomu nejde.

Rovnako ako nie je vhodné premávať sa po zámku v žabkách, vo vysokých ihličkách s otvorenou špičkou by ste si na svadbe na pláži užili hlavne vyberanie piesku odvšadiaľ. Aj svadba v záhrade si žiada inú spoločenskú obuv ako svadba na úrade či v kostole, preto si výber vhodných spoločenských topánok nenechávajte na poslednú chvíľu.

A aké sú vlastne vhodné svadobné topánky na letnú svadbu? Inšpirujte sa.

topanky_s_farebnymi_doplnkami_etsy.com
Zdroj obrázku:www.etsy.com

 

Čo si obuť na svadbu v lete?

  1. Otvorené svadobné lodičky

Kožené klasické lodičky sú síce etiketovo najsprávnejším riešením, no v letných horúčavách neprinášajú práve najželanejšie pocity. Pokiaľ si do svadobných topánok pustíte trošku vzduchu spredu či z ktorejkoľvek inej strany, vaše nohy sa vám poďakujú. Ak navyše siahnete po ľahšom ako umelom či koženom materiály, budete sa cítiť sviežejšie od päty až po hlavu. :o). Pozor si však dávajte aj na romanticky vyzerajúce čipky – môžu totiž pichať či škriabať, čo na od tepla spotenej a opuchnutej pokožke pocítite oveľa dôslednejšie.

otvorene_svadobne_lodicky_Wedding Bridal Shoes
Zdroj obrázku:www.weddingbridalshoes.com

 

  1. Svadobné sandáliky na letnú svadbu

Dnes už nie sú ničím výnimočným. Pokiaľ ladia so šatami, môžete ich pokojne vystavovať na obdiv. Nie síce v kostole, ale na fotení či na svadobnej zábave určite. Aj sandále pre nevestu však majú svoje temné stránky – príliš veľa remienkov, pritesné upnutie na členku, zapínanie na päte, ktoré viac padá ako drží… Vyberajte preto dôkladne a nenechajte sa presvedčiť len ich peknou vizážou. Najistejšie je staviť na istotu vyskúšaného strihu.

svadobne_sandale_katespade.com
Zdroj obrázku:www.katespade.com

 

  1. Balerínky na svadbu v záhrade

Pokiaľ plánujete svadbu v záhrade či vo voľnejšom štýle, balerínky vám sadnú ako uliate. A nielen ak ste v pozícii nevesty. Pokojne do nich obujte aj družičky či iných príslušníkov svadobnej hostiny. Väčšie pohodlie vo svadobných topánkach si hádam ani neviete predstaviť. Navyše ak v nich máte chodiť po nerovnom či trávnatom teréne a byť na nohách celý deň aj noc. Takže každopádne si ich pribaľte aj na svadobné fotenie, ktoré je väčšinou nielen terénne, ale aj niekoľkohodinové. A možno sa to na prvý pohľad nezdá, aj dostatočne náročné.

wheretoget.it-maslickove_balerinky
Zdroj obrázku:www.wheretoget.it

 

 

Bude vás zaujímať:  Čo si obuť do svadobných topánok

  1. Šľapky-žabky pre nevestu pri mori

Svadba pri mori, na pláži či kdekoľvek pri vode si okrem vhodných šiat vyžaduje aj vhodnú obuv. Aby ste si mohli prostredie dokonale užiť, nechcete sa predsa trápiť v nenáležitom outfite. Ak teda vaše svadobné kroky smerujú na loď, do prístavu, na pláž alebo do záhrady pri vode, vaše nohy sa svadobným žabkám určite potešia. Ak už nie na svadobný obrad, k popolnočným šatám zaručene.

svdobne_zabky_bajanwed
Zdroj obrázku:www.bajanwed.com

 

  1. Svadobné ozdobné remienky na svadbu na pláži

Na svadbu na pláži je efektným riešením namiesto svadobných topánok siahnuť po ozdobných remienkoch, ktoré evokujú žabkové prevedenie, no sú o podrážky ľahšie :o). Pokiaľ sobáš nie je na pravé poludnie na extrémne rozpálenom piesku, vyhnúť sa problémom s vymetaním zrniek z topánok vám pomôže práve tento variant svadobnej obuvi. V našich končinách síce netradičný a asi aj dosť nepoužiteľný, každopádne na exotickej svadbe v zahraničí vítaný.

remienky_s_kvetinkami_etsy.com
Zdroj obrázku: www.etsy.com

 

remienky_na_nohu_morska_hviezdica_etsy.com
Zdroj obrázku: www.etsy.com

 

ozdobne_remienky_na_nohy_pinterest
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

A aké letné svadobné topánky volíte vy? Dajte nám vedieť v komentároch.