co_zbalit_na_svadbu

Každý výlet mimo domu si vyžaduje prípravy a dôsledné balenie, obzvlášť ak sa chystáte na spoločenskú akciu akou je svadba. Na tú totiž nepotrebujete len róbu s doplnkami, ale aj všetko ostatné nevyhnutné pre pohodlný pobyt mimo domu.

balenie_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.bridesofadelaide.com.au
  1. Svadobné oblečenie na svadobnú oslavu

Šaty a oblek na svadbu, ale aj oblečenie na cestu tam aj späť, prípadne vhodný outfit na svadobný pobyt a stretnutia či už pred alebo po svadbe. Rozlúčka so slobodou, spoločná večera pred svadbou či obed alebo brunch na rozlúčku s mladomanželmi si tiež vyžadujú vhodné oblečenie, v ktorom zapadnete do spoločnosti a budete sa cítiť príjemne.

Navyše mať po ruke aj náhradné oblečenie pre prípad potreby či neplánovaného počasia je viac ako prezieravé.

nahradne_svadobne_oblecenie
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Bude vás zaujímať: Kokteilové šaty

  1. Svadobné a náhradné topánky pre hostí

Vhodná spoločenská obuv na formálny program je podmienkou, no náhradná pohodlnejšia obuv na večernú parketovú party nie je zlý nápad. Ak mladým prší šťastie, je to dokonca žiadaná nevyhnutnosť.

Čítajte aj: Čo obuť do svadobných topánok

  1. Svadobné doplnky pre hostí

Šperky, pančuchy, kravata či motýlik, sako, štóla i niečo teplejšie na večer, obľúbený parfum aj kozmetika, hoci sa dáte nalíčiť profesionálom, na úpravu make-upu počas večera, aj na druhý deň, sa vám určite zídu.

maslickove_balerinky
Zdroj obrázku: www.wheretoget.it
  1. Lieky a prvá pomoc na svadbu

Pokiaľ pravidelne užívate lieky, nezabudnite si ich zbaliť rovnako dôsledne ako pred cestou na dovolenku. Ak trpíte alergiou – akoukoľvek, pribaľte si ich tiež, hoci práve nie je vaša sezóna, ani plánované svadobné menu neobsahuje vaše alergény. Človek nikdy nevie, ako sa v inej lokalite môže zmeniť počasie, skrížiť stromová alergia s potravinovou, či jednoducho váš organizmus zareaguje v inom prostredí a v neštandardnej situácii úplne neočakávané.

Mať poruke aj protiherpesový prípravok, kvapky či tabletky na spoločensky unavený žalúdok :-) a iné pomôcky prvej pomoci, určite nie je na zahodenie.

co_zbalit_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.pinterest.com
  1. Drobnosti na cesty, aj na svadbu

Šitie, leukoplast na otlaky, krém na unavené nohy, gél na opuchnuté viečka, opaľovací krém v cestovnom balení, lak a odlakovač na nechty aj očká na pančuchách, zicherky na pokazený zips, pero a papier či dokonca vizitky, to všetko sa nám už na svadbe neraz zišlo. :o)

  1. Tašky a kabelky na svadbu

A nakoniec všetko to potrebné a nevyhnutné pre vaše pohodlie mimo domu vhodne zbaliť do pohodlnej tašky či kabelky je doslova umenie :-). Ale verte, vypláca sa to :-).