Set_Peacock_(perlovy_naramok_a_prsten_s_perlami)_biela

Po prvej časti Perly ako darček pre ženu – Časť2 pokračujeme.

Mať na svojej ceste životom po boku toho správneho človeka je cieľom snáď každého z nás. Aspoň občas mu prejaviť náklonnosť a poďakovanie za to, čo pre nás robí, napríklad aj pekným darčekom, je to najmenej, čo preňho môžeme urobiť. Pokiaľ riešite dilemu, aký darček je vhodný pre ženu, ktorá vám vašu cestu spríjemňuje, máme pre vás niekoľko tipov. Kvalitný šperk vždy poteší a nadčasové perlové šperky určite nezapadnu prachom v žiadnej šperkovnici. Kedy a ako ho darovať, aby vyznel podľa vášho plánu?

Perlovy_nahrdelnik_z_ ovalnych_peral _cierna

7 tipov, kedy darovať žene perly

Nakoľko perly sú významným darom, hodia sa na významné udalosti, ktorých charakter dokážu ešte viac podčiarknuť. A hoci sú perly symbolom lásky a s láskou spojených vlastností, vôbec nemusí ísť len o zaláskované záležitosti, hoci práve tie sú často dôvodom obdarovania.

Darček pre ženu na špeciálne osobné príležitosti

  1. Perly na okrúhle narodeniny

Okrúhliny sú určite vhodnou príležitosťou ako darovať čosi viac ako bežnú večeru či darček typu zvyšných 9-tich rokov. V závislosti od veku, postavenia či vášho vzťahu k obdarovanej zvoľte príslušný šperk z perál hodiaci sa k jej šatníku či povahe.

Perlovy_naramok_Mabe

  1. Perlový šperk na promócie

Ukončenie štúdia je významným krokom v živote každého človeka. Preto darček pre ženu vo forme perál určite splní svoj účel a obdarovanú poteší. Veď ho napokon na tejto významnej udalosti môže rovno aj predviesť :-).

  1. Perlový prsteň na zásnuby

Zásnubný prsteň má mať podľa tradície biele očko. Ale podľa moderny môže mať kľudne aj perlové J. Prevetrajte preto pred požiadaním o ruku svoje pozorovacie schopnosti a odsledujte si, k akým veľkostiam, farbám či tvarom perlových prsteňov vaša nastávajúca inklinuje. Potom už bude výber jednoduchý.

A nezabudnite, obdobie Vianoc je aj začiatkom plánovania svadby v novom roku. Preto vhodný čas na vhodný darček práve nastal. :-)

Set_Peacock_(perlovy_naramok_a_prsten_s_perlami)_biela

  1. Perlový set na svadbu

A to nielen pre nevestu, ale aj svadobnú mamu či iné dámy na svadbe, je viac ako vhodný. Perlový náhrdelník a náušnice dokážu vyniknúť v takmer akomkoľvek výstrihu svadobných šiat a vyzdvihnúť tak dobrý vkus a eleganciu nevesty ako aj iných perlami zdobených prítomných dám. Ak šperkový set obohatíte aj o iné kúsky, výsledný efekt bude dokonalý.

Navyše, ak veríte na legendy, Psyché a Kupido boli spojení šnúrou z perál, ktorá im zabezpečovala povestné puto a manželskú harmóniu. Tak prečo to nevyskúšať aj dnes :-).

Perlovy_set_Mutiara_Tiga_MV_(perlovy_naramok_nahrdelnik_a_nausnice_Buka)_biela

  1. Perlový šperk pri narodení dieťaťa

Prírastok do rodiny je ďalšou významnou udalosťou, ktorá nás po svadbe čaká. Nakoľko je to opäť veľká vec, čerstvá mamička si zaslúži spomienkový predmet, ktorý jej bude tento deň pripomínať. Darček pre ženu pri narodení dieťaťa preto vyberajte starostlivo, lebo tento je pre ňu obzvlášť dôležitý.

  1. Perly ako darček pri významnej udalosti

Podarilo sa vašej partnerke niečo významné? Alebo sa vám to podarilo spolu a chcete jej urobiť radosť? Siahnite po perlách. Ako symbol dlhovekosti jej budú túto udalosť pripomínať skutočne naveky.

Perlovy_nahrdelnik_Mutiara_velke_perly_cierna

  1. Perlový náhrdelník pri jubileu či výročí

Výročie sobáša, zoznámenia, založenia spoločného podniku či rodiny :-), alebo akékoľvek iné výročie v súkromnej či pracovnej sfére je tiež vhodným dôvodom na kúpu darčeka pre ženu. Darčeka s veľkým D.

 

Pri darovaní perál nezabudnite na pekné balenie. Zaslúžia si to nielen perly samotné, ale hlavne vaša obdarovaná. Pravé perly v peknom balíčku rozžiaria oči a roztopia ľady aj tej najchladnejšej snehovej kráľovnej. Hoci pevne verím, že s darčekom pre ženu tohto typu si starosti robiť nemusíte, nakoľko nie je váš tip :-).

Úspešný výber a príjemné obdarúvanie želáme :-).