fotenie_svadb_zamok_viglas

Rozprávkové prostredie zámku The Grand Vígľaš je ideálne na sobáš i svadobnú hostinu a zároveň ponúka priestory na svadobné fotografovanie plné zážitkov. Bola by škoda nezaznamenať Váš Veľký Deň na svadobné fotografie či video, nakoľko práve tie sú jedinými živými spomienkami, ktoré vám zostanú navždy a práve prostredníctvom nich sa budete môcť podeliť o vaše neopakovateľné zážitky so všetkými (ne)zúčastnenými.

svadobne_foto_grand_viglas

Zážitkové svadobné fotografie v zámockom prostredí

Ak sa Vaša svadba odohráva na Vígľašskom zámku a pokiaľ aj nie, príležitosť absolvovať svadobné fotenie v zámockých interiéroch či exteriéroch máte vždy. A nie je to len obyčajné fotenie. Svadobné fotenie na zámku The Grand Vígľaš je plné zážitkov, napríklad aj s rytiermi.

zazitkove_foto_grand_viglas

Svadobné fotografie v zámockých interiéroch

Štýlovo zariadené zámocké komnaty a sály dýchajú históriou a pritom vôbec nie sú zapadnuté prachom minulosti. Honosné látky na závesoch či baldachýnoch, zaujímavé maľby na stenách a stropoch, vitráže v oknách, dobový nábytok a prepracované doplnky úplne všade, to všetko a ešte oveľa viac ponúkajú interiéry zámku Grand Vígľaš pre vaše svadobné fotenie.

nevesta_grand_viglas

Obradné miestnosti pripomínajúce doby dávno minulé vás prenesú v čase a vytvoria ideálne kulisy pre svadobné fotografie s kráľovským štýlom.

Exteriéry Vígľašského zámku pre fotografovanie mladomanželov

Závan čerstvého vzduchu a slnko či vietor vo vlasoch ako aj na svadobných fotkách si môžete vychutnať na terasách či nádvoriach zámku. Zaujímavé kulisy spraví dobové delo, zámocká studňa, zámocké brány či dokonca rytier v brnení.

foto_na_nadvori_grand_viglas

Zasadený uprostred okolitých lesov, Vígľašský zámok ponúka tú správnu farebnosť pre vaše fotky v každom ročnom období. A svojimi rôznorodými možnosťami interiérov aj exteriérov aj v každom počasí. Svadobné fotografovanie na zámku nemusíte prispôsobovať poveternostnej situácii :-) či opakovať práve kvôli nej. Na našom zámku nezmoknete, nezamrznete a ukryjete sa aj v letných horúčavách či vo veternom počasí.

fotenie_svadb_zamok_viglas

Urobte si prehliadku Vígľašského zámku vo svadobných šatách a odneste si nielen pekný zážitok, ale aj spomienkové svadobné fotografie.

Kontakt: svadby@grandviglas.com, www.grandviglas.com

Zdroj obrázkov: Archív The Grand Vígľaš