Privesok_Grape_s_retiazkou_biela

Prelom rokov je tradične obdobím večierkov a plesov, teda spoločenských udalostí slávnostného rázu, s ktorými je úzko spätý večerný look. Aby bol ten váš dokonalý do posledného detailu, od hlavy po päty a od večera do rána, doplniť ho správnym šperkom je viac ako nevyhnutné. Perlové šperky tu zohrávajú vďačnú úlohu. Svojou nadčasovou jednoduchosťou a gráciou dokážu vhodne doplniť takmer každý outfit na večierok či ples a dodať mu ten správny nádych elegancie a luxusu.

Privesok_Grape_s_retiazkou_biela

Farebné perly na vianočné večierky

Pokiaľ pre vás večierky znamenajú pestrú farebnosť, vôbec sa nemusíte obmedzovať. Aj perlové šperky môžu zahrať farbami a doplniť váš večierkový dress code vhodným spôsobom. Pokiaľ je pre vás biela perlová klasika na malých čiernych šatách príliš konzervatívna, prípadne by ste rady vaše koktailky oživili niečím výraznejším, siahnite po farbách. Jemná či o čosi sýtejšia ružová, marhuľová, modrá v slabšom či tmavšom odtieni, fialová, hnedá, sivá či čierna perla vám zaručene získajú obdiv. Čierne perly navyše odrážajú svetlo veľmi zaujímavým dúhovým spôsobom, čím vaša večierková toaleta získa naozaj jedinečný charakter.

Perla_priani_Harmony_Ball

Perlové šperky do plesovej sezóny

Plesy sú, na rozdiel od koncoročných večierkov, udalosťou pompéznejšieho rázu, preto aj veľké večerné róby dýchajú iným nádychom. Niet pochýb, že perlový náhrdelník, perlový náramok či náušnice z perál tu majú svoje čestné miesto. Perly vo výstrihu či perly na šatách, perlové šperky zvýraznia akúkoľvek plesovú róbu a podčiarknu ženskosť každej dámy v akomkoľvek veku. Na ples si dokonca môžete dovoliť aj väčšie veľkosti, netradičnejšie tvary i farebnú rozmanitosť. Ak sa neviete rozhodnúť, klasikou nič nepokazíte, práve naopak. S perlami budete vždy pôsobiť harmonicky a zladene. Lebo perly nepotlačia vašu krásu, práve naopak, nechajú ju vyniknúť.

Set_Mutiara_Tiga_(perlove_nausnice_naramok_a_nahrdelnik)_cierna

Zaujímavé perlové variácie

Pokiaľ máte so šperkmi z perál zžitú fixnú predstavu á la Audrey Hepburn v malých čiernych šatách s vyčesaným drdolom a jednoduchou šnúrou perál na krku, ktorá svojím charakterom zjavne nekorešponduje s vami vysnívaným vianočným večierkom či novoročným plesom, na ktorých chcete zaujať, vôbec sa nemusíte obávať, že s perlami budete vyzerať „nudne“. Práve naopak. Aj šperky z perál sa už okrem spomínanej rôznorodej farebnosti vyfarbili aj zaujímavými tvarmi nielen šperkov, ale aj perál samotných. Čo poviete napríklad na set v tvare pávieho chvosta, prsteň lotosový kvet či kvapka padajúca z listu alebo prívesok v tvare hrozna? Popustiť uzdu fantázii a siahnuť po netradičnejších modeloch sa určite oplatí nielen v období Vianoc či plesovej sezóny, hoci práve tie sú na to ako stvorené.

Perlovy_naramok_Peacock_biela

Užite si príjemnú zábavu (nielen) s perlami :-).