The Grand Vígľaš_06

Vybrať správny priestor na svadbu nie je jednoduchá úloha. Ako sa jej zhostiť bez stresu a dopracovať sa k dôveryhodne pozitívnemu výsledku? :-)

Družička pátrala za vás a vyšlo nám z toho nasledovných 10 otázok, ktoré je vhodné si nielen položiť, ale aj zodpovedať :-), keď hľadáte priestor na vašu svadbu. Tentokrát nám vyšiel ako vhodný kandidát Vígľašský zámok alebo The Grand Vígľaš neďaleko Zvolena, ktorý má skutočne čo ponúknuť po všetkých stránkach.

The Grand Vígľaš_01

 

Prečo byť nevestou na Vígľašskom zámku?

Tu sú dôvody, prečo byť princeznou vo váš veľký deň v zámockom hoteli s nádychom histórie a komfortom modernej doby.

 

  1. Rôzne priestory na svadbu

Väčšie i menšie, interiérové i v exteriéri, historické či moderné, v zámku The Grand Vígľaš vás neprekvapí veľkosť svadobnej skupiny, štýl, ani počasie. Viac možností na výber vaše úvodné rozhodovanie ohľadne svadby určite zjednoduší.

 

  1. Historická atmosféra plná romantiky

Svadba na zámku či zámocká svadba si rozhodne žiada historický priestor. Len ten ju dokáže preniesť do dôb dávno minulých a navodiť tú správnu rozprávkovú atmosféru. Aby ste však nemuseli čeliť nástrahám minulosti aj v praktických veciach, komfort súčasnej doby je vám plne k dispozícii.

The Grand Vígľaš_06

 

  1. Sobáš aj hostina na jednom mieste

Skvelá výhoda nielen v prípade nepriaznivého počasia, početnej skupiny, množstva malých či starších hostí, ale skrátka za každých okolností. Vyhnúť sa presunom svadobnej skupiny je vždy optimálna situácia. Navyše vo Vígľašskom zámku môžete absolvovať civilný aj cirkevný sobáš rôzneho vierovyznania.

 

  1. Priestranná reštaurácia pre svadobnú oslavu

Bez stĺpov, rohov a zákrut, skrátka bez obmedzení. Rozľahlý priestor zámockej reštaurácie Anjou Court je priam ideálny pre veľkosť svadobnej skupiny až do 120 hostí. Pritom v jednej miestnosti je možné zrealizovať slávnostné stolovanie, rozloženie kapely, tanečnú zábavu i neskoršie rautové občerstvenie. Byť spolu počas celého večera je predsa prvotným plánom celej svadobnej oslavy.

The Grand Vígľaš_05

  1. Skvelá kuchyňa pre svadobných gurmánov

Zámocká kuchyňa Vígľašského zámku nie je len taká obyčajná. Práve naopak. Závan histórie cítiť aj tu a atmosféru celej svadby to dokáže povzniesť na ten správny level. Že vám dobové jedlá nič nehovoria? Šéfkuchár vám rád vysvetlí všetko potrebné a spoľahlivo vyhovie vašim svadobným požiadavkám.

S výpočtom sme ešte neskončili. Ďalšie pozitíva svadby na zámku The Grand Vígľaš zverejníme čoskoro.

Sledujte Družičku, dozviete sa viac :-).

Kontaktujte The Grand Vígľaš

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.