Perlove_nausnice_Double_studs

Perly sú odpradávna plné symboliky. Rovnako ako svadba. Preto táto vznešená kombinácia neodmysliteľne patrí k sebe. Veď už v starom Ríme sa považovali perly za symbol šťastia, v Grécku prinášali lásku a v Číne dokázali liečiť. Aj preto, no určite nielen preto, boli perly odjakživa prirodzenou súčasťou svadobných osláv.

Svadobné perly pôsobia totiž nielen dizajnovo dokonale, ale aj magicky presvedčivo. A preto by ste ich nemali opomenúť ani vy.

 

velke_perly_detail

Svadobné perly pre nevestu

Ak sa vám dostalo do uší, že perly sú nevestine slzy či pri najmenšom prinášajú nešťastie, uši preč od negatívnych myšlienok z úst neprajníkov :-). Pravá nielen biela perla je predsa čistým výtvorom samotnej prírody, ktorej vplyv určite nemôže byť škodlivý. Zakomponované do kvalitných strieborných šperkov, doladené ku svadobným šatám s perlovými aplikáciami (alebo aj bez nich) spravia z každej slečny maximálne elegantnú nevestu.

Svadobné perly pre nevestu vyznejú vznešene na odhalenom krku ako perlový náhrdelník , kým jemné perlové náušnice nenápadne ukryté pod prameňom vlasov dodajú ten správny nádych sofistikovanej tajomnosti.

 

Perlovy_set_Mutiara_Tiga_MV_(perlovy_naramok_nahrdelnik_a_nausnice_Buka)_biela

A nakoľko ide o nevestu, korunka z perál v bohatom účese vyznie priam princeznovsky. Nevesta si môže dovoliť aj iné doplnky do vlasov ako sponky, vlásenky či hrebene dozdobené perlami. Na zvýraznenie jej prirodzenej krásy pekne vyznie aj živá kvetina s perlovým detailom.

Pokiaľ nezahaľujete ruky do rukavičiek, práve naopak, perlový náramok bude mať dostatočný priestor na svoju prezentáciu.

A hoci neveste sa najlepšie hodia biele perly žiariace čistotou, pokiaľ sú vaše svadobné šaty v púdrovo-ružovom odtieni, siahnuť po ružových perlách určite nie je hriech.

Perlove_nausnice_Double_studs

Nakoľko perly sú nielen dokonalé, ale aj dokonale univerzálne, majstrovsky doladia nielen svadobné šaty, ale aj tie popolnočné. Pokiaľ však spolu so šatami túžite zmeniť aj doplnky, nemusíte sa obmedzovať. Perlové šperky po polnoci môžu mať úplne iný tvar, farbu aj veľkosť. Či sa zmeníte na nočnú divu alebo romantickú vílu, je len na vás. Správne zladené perlové šperky a šaty vám pomôžu doviesť aj váš popolnočný svadobný look do rafinovanosti :-).