svadobna_vyzdoba

Takéto trendy v nasledujúcej svadobnej sezóne 2016 predpovedajú svadobní profesionáli v zahraničí a nakoľko od nich vietor fúka aj naším smerom, je dosť pravdepodobné, že niektoré z nich zaveje aj k nám. Nakoľko sa uchytia a zotrvajú, je len na vás :-), no vedieť o nich vopred je prinajmenšom inšpirujúce.

 

svadobna_vyzdoba
Zdroj obrázku: www.perfect-details.com

8 x svadobné trendy 2016 vo výzdobe

  1. Zacielené na svadobné dekorácie

Kvety a aranžmány budú odrážať výrazné tóny drahých kameňov, podporených tkaninami a listami ako podkladom pre kytice a svadobné aranžmány na stoly. Nový rustik štýl je stále dostatočne romantický, hoci už nie tak veľmi vzdialený od precízneho nóbl zámockého looku. Objemné kvetinové aranžmány a girlandy sú kľúčovým prvkom svadobnej výzdoby roku 2016. Takže ich pozdvihnite na dych vyrážajúci doplnok vašej svadby.

 

  1. Jedna farba na svadobnom výslní

Vintage štýl bol o pasteloch a pastelkách. Nový rok však sľubuje odklon od jemných ružových, fialových či žltých farbičiek mixovaných s nezábudkovo modrou. (Hoci niektoré prúdy hlásajú práve ružovú s modrou ako top tip na rok 2016, ktorý by ste nemali obísť). Odteraz budeme vidieť jednu farbu v mnohých odtieňoch, teda tón v tóne či ombré prechody :-). Mix jednofarebného typu v kombinácii s rôznymi textúrami a kovovými odleskami povznesie svadobnú farebnú paletu do iných, výraznejších výšok.

 

vintage_styl_svadba
Zdroj obrázku: www.thegrangeweddings.com.au

 

  1. Viac zelene, menej kvetov vo svadobnej výzdobe

Nevesty stále milujú kvety, no rady ich doplnia aj o papradie, eukalyptus a inú zeleň, ktorá nahradí kvitnúce rastliny. Girlandy sú na výslní a početná zeleň im nahráva do objemu, nakoľko veľké rastliny v kvetináčoch toho dokážu viac ako by ste čakali.

 

vyzdoba_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.problog.weddingwire.com
  1. Žiara kovu alebo metalické odrazy na svadobnom stole

Nakoľko svadby sa stávajú stále okázalejšími a formálnejšími, všetko trblietavé nadobúda na popularite. Aby ukázali svoju lásku k týmto neutrálnym basic záležitostiam, nevesty budú posielať trblietkavé svadobné oznámenia a nastierať stoly filtrovanými obrusmi či aspoň doplnkami, ako aj medenými pohármi.

 

kvetinova_vyzdoba_na_svadbe
Zdroj obrázku: www.Birmingham Wedding Photographer

 

svadobna_recepcia
Zdroj obrázku: www.coupons.com
  1. Nový rustik štýl vo svadobnej výzdobe

Vintage svadba nerušene prešla do rustikálneho štýlu, no aby toho nebolo priveľa a pridlho, ten sa začína modernizovať. Pozdvihnúť rustik priestor začlenením lampášov či svietnikov, bohatej zelene a girlánd s trochou glamour kúzla sa tohto roku určite oplatí. Nový svadobný rustik look je vyšperkovaný, s prímesou farby a elegancie. Veľa teplého svetla, mix jemných látok a ako vždy precízny dôraz na svadobné detaily.

 

svadobna_vyzdoba
Zdroj obrázku: www.blog.phoenixbrideandgroom.com

 

  1. Čipka, čipka a ešte viac čipky

Elegantný čipkovaný look zahltil prehliadkové móla na sezónu 2016. Veľa jemnosti a čistoty, ženskosti a kvetinových ozdôbok na svadobných šatách 2016 kladie dôraz na ľahkosť pohybu aj materiálov a detaily rukávov. Svadobné šaty 2016 sú jednoducho rozprávkovo pôvabné. A hoci to občas môže zaváňať ešte stále nevytlačeným vintage prevedením, nedajte sa tak celkom zmiasť.

 

svadobne_saty
Zdroj obrázku: www.tulleandchantilly.com
  1. Kreatívne osvetlenie na svadbu

Aby poukázali na okázalosti prezentované v ich veľký deň, páry nezabudnú ani na štýlové osvetlenie, ktoré dokáže vyčariť neopakovateľnú atmosféru aj bez množstva iných drobností na stoloch či v priestore. Sviečky budú stále in pre romantické duše, tie ostatné vyskúšajú aj kryštálové lustre, kaviarenské osvetlenie či Edisonove žiarovky. :-)

 

svadobny_tanec
Zdroj obrázku: www.captivatingblog.com
  1. Svadobné tlačoviny – ručne písane a skladané

Personalizácia pretavená do ručného písania menoviek či správ pre hostí pozdvihne vašu svadbu na iný level, ktorý svadobní hostia určite ocenia. Veď koho by v dnešnej pretechnizovanej dobe nepotešili príjemné osobné detaily zamerané konkrétne ja jeho ego :-). Príliš pekné na to, aby si ich nezobrali so sebou na pamiatku vašej svadby.

Svadobné trendy 2016 sa však zďaleka netýkajú len svadobnej výzdoby. Čoho ešte, dozviete sa na Svadobné trendy 2016 – Časť 2).

 

Sledujte Družičku, dozviete sa viac.

Inšpirované: www.marthastewartweddings.com / www.etcevents.com.au

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.