nevesta

Keď vám platia svadbu rodičia, je to vždy o bielych šatách a tradíciách, ktoré jednoducho musíte dodržať. Ale… je to predsa váš deň. Tak nad ním preberte kontrolu a naplánujte si svadbu podľa svojich predstáv.

 

planovanie_svadby
Zdroj obrázku: www.weddingrepublic.com

 

  1. Žiadne veľké biele svadobné šaty

Uprednostňujete kratšie svadobné šaty? Alebo biela jednoducho nie je vaša farba? Tak do toho? Ako nevesta môžete vo váš veľký deň kráčať uličkou v čomkoľvek od pastelkovej ružovej až po kvetinové vzory.

Tak ukážte svoj osobný štýl a svoje svadobné topánky :-).

 

  1. Svadbu (ne)platia rodičia nevesty

Kedysi bolo zaužívané, že rodičia nevesty znášali obrovské výdavky na svadobný deň svojho dievčatka. Dnes však pozíciu finančníka svadby preberajú nevesta so ženíchom a je to ich prvý veľký spoločný finančný krok. Ako ho zvládnu, je na nich. Rovnako potom aj možnosť realizácie svadby.

Rozhodujte sa spolu a po svojom a žite svoj svadobný sen, nie sen niekoho iného.

nevesta
Zdroj obrázku: www.tumblr.com
 
  1. Svadobné dary do kuchyne?

Nemusíte sa trápiť s x-setmi porcelánu, ktoré nie sú podľa vášho vkusu. Namixujte si vlastný zoznam svadobných darov, oboznámte s ním pozvaných hostí a vyhnite sa duplikátom a hromadeniu zaručene praktických zbytočností. .:o) Navyše, ak ich vôbec nemáte kde skladovať.

Na svoj zoznam svadobných darov môžete pridať čokoľvek, od detskej autosedačky, po svadobnú cestu či dotácie na charitu. Užite si plánovanie svadby aj v tomto smere.

 

  1. Ani jemná svadobná výzdoba

Nevesty sa väčšinou spájajú s jemnými pastelovými farbami, ružovou, smotanovou či bielou. Ak sú tie vaše z úplne inej škály, nebojte sa odhaliť svoju osobnosť a stavte na jasné, žiarivé a živé až vibrujúce odtiene nielen na kvetinkách, ale aj na obrusoch, servítkach, doplnkoch na svadobných šatách, družičkách či dokonca ženíchovi.

Odhaľte svoju farebnú schému a spolu s ňou aj svoju osobnosť, ktorá dodá váš charakteristický nádych celej svadbe. Veď tá má byť predsa o vás.

svadobna_vyzdoba
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

 

  1. Klasické svadobné šperky inak

Pokiaľ už na prste nosíte tradičný snubný prsteň, vaše svadobné obrúčky stále môžu byť podľa najnovších trendov. Farebné, okázalé, jedinečné – rovnako ako vy sama.

Ďalšiu 6 dáme nabudúce :o).

Pokračovanie nájdete tu: 11 Spôsobov, ktorými nevesty búrajú tradície – Časť 2

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.