Deti_na_svadbe_01

Plánovanie svadby bez detí sa začína stávať normou pre páry, ktoré sa snažia okresať zoznam hostí a zároveň predísť potenciálnym katastrofám. Isteže, nemôžete predvídať, čo sa také batoľa pokúsi vyviesť, keď zostane na sekundu bez dozoru napríklad vedľa sladkého bufetu alebo ako sa bábätká budú správať počas vášho dôkladne plánovaného sobáša. Ale to isté sa dá aplikovať i na opitého kolegu z práce alebo bratrancov z x-tého kolena, ktorých ste nevideli od svojho detstva. Skôr ako vyškrtnete vašich najmenších priateľov a rodinných príslušníkov z vášho svadobného zoznamu hostí, pozrite si nasledujúce fotky najmenších, ktorí robia show už len svojím výzorom :o).

 Pre toto by ste určite mali pozvať deti na svadbu

 

Deti_na_svadbe_07
Zdroj obrázku: www.weddinghigh.com

 

 1. Deti svoju svadobnú úlohu berú veľmi zodpovedne

 

Či ich zaangažujete do nosenia prstienkov alebo vašej vlečky na šatách, rozhadzovania lupienkov, rozdávania darčekov alebo čohokoľvek iného, deti sa svojej úlohy zhostia vždy veľmi seriózne, pričom sa zároveň budú cítiť veľmi dôležito. Doprajte im ten pocit a sebe i hosťom ten pohľad.

 

 2. Deti na svadbe sa snažia správať ako dospelí

 

Čo pôsobí milo i komicky zároveň. Ak im aj niektoré ťahy nevyjdú na výbornú, netreba sa rozčuľovať, veď na svadbe okrem obradu, je všetko ostatné o zábave.

 

Deti_na_svadbe_01
Zdroj obrázku: www.etsy.com

  Bude vás zaujímať: Deti na svadbe

 

 3. Deti na vašej svadbe uchváti všetko, rovnako ako vás

 

Lebo vy ste ich vzor, veď ste predsa nevesta. Takže pokiaľ si chcete svadbu užiť naplno, tešiť sa z vecí, ktoré sa vám páčia a zároveň vidieť, že sú z nich nadšení aj hostia, tí detskí vám tento pocit zaručene doprajú.

 

Deti_na_svadbe_04
Zdroj obrázku: www.polkadotbride.com

  4. Deti na svadbu môžete obliecť do skvelých svadobných outfitov

 

Ktoré si tajne želáte aj pre seba :o). Nahodení detskí svadobní hostia budú často vyzerať lepšie ako ich dospelí príbuzní, nakoľko na malých ľuďoch všetko vyznie oveľa, naozaj oveľa lepšie.

 

  5. Na rozdiel od vašich družičiek, deti si radi oblečú aj podivné kostýmy :-)

 

Takže ak plánujete niečo netradičné, ino-štýlové, prípadne až rozprávkové, deti na svadbe vám s neskrývanou detskou radosťou spravia modelov a modelky :-) bez toho, že by sa urazili, odmietli či protestovali. (Hoci aj to občas môžu :-), ale to už bude úspech závisieť na vašej motivácii).

 

Deti_na_svadbe_05
Zdroj obrázku: www.polkadotbride.com

 

Pokračujeme nabudúce.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.