Svadba_zamok_Bojnice_zm_01

Alebo naša medzinárodná svadba v Bojniciach

Keď manžel navštívil po prvý raz Slovensko a Bojnice, povedal: Tak tu sa jedného dňa zoberieme. A tak sa aj stalo. Sen sa premenil na realitu 30.07.2011.

Svadba_zamok_Bojnice_zm_02

Ako sa začalo plánovanie našej svadby?

Ale všetko pekne po poriadku. Pretože bývame v Anglicku, rozhodli sme sa nájsť niekoho, kto by nám pomohol uskutočniť jeden z najdôležitejších dní nášho života ( a tiež jeden z najdrahších :)). Rozhodli sme sa pre pani Klopčekovú a jej agentúru Impuls a začalo sa veľmi podrobne plánovanie – dekorácia, hudba, foto, kvety… Časopisy, internet a prax pani Klopčekovej pomohli mne a aj jej vidieť ‘The finish result’.

Svadobne_medovnicky_zm

A aký bol výsledný efekt plánovania svadby?

A keď ten deň D naozaj prišiel, všetko išlo ako po masle. Krásne kvety, nádherná torta a tiež chutná (už len keď na ňu myslím, sa mne aj všetkým hosťom zbiehajú sliny), výborný fotograf… Všetko, čo som si priala, sa splnilo a ja som nemusela nič hľadať či vybavovať. Tak ako v rozprávke, Fairy Godmother prišla, mávla čarovným prútikom a ‘voila’.

Svadobna_hostina_Bojnice_zm
Svadobna_vyzdoba_zm

Všetci hostia boli spokojní a hlavne tí zahraniční. No kde by inde prežili také niečo ako odčepčovanie a odniesli si domov medovníkové srdiečko?

A tak každý rok na naše výročie, si pozrieme naše svadobné fotky a video a pripomenieme si, aký krásny deň sme zažili.

Ďakujeme ešte raz Impulsu a jeho tímu. Naše rozhodnutie určite neľutujeme.

Svadba_zamok_Bojnice_zm_01

Zuzka a Matt (UK)