Deti_na_svadbe_06

Plánujete zoznam svadobných hostí a neviete, či tí malí sú tí praví pre vašu svadbu? Ak ste prelúskali prvú päticu pre, pokračujte ďalej a uvidíte, že deti na svadbe nie sú nebezpečné a nebudú už ani neželané. Veď nakoniec, aj vy sa pravdepodobne beriete aj preto, aby ste mali deti. :o)

 

 

Deti_na_svadbe_03
Zdroj obrázku: www.polkadotbride.com

 

 6. Pri ich výzore vás ani nenapadne, že by vás mohli zatieniť

 

Rozkošné princezničky či malí gentlemani budú spestrením nielen večera, ale aj svadobných fotografií a videa. Preto si s nimi nezabudnite urobiť dosť spomienkových póz. Žeby vás svojím zjavom zatienili, sa obávať naozaj nemusíte, predsa len je to celkom iná kategória :o).

 

 7. Deti na svadbe pomôžu prelomiť ľady

 

Okrem toho, že deti ľahko nadviažu nové priateľstvá, možno zároveň pomôžu utužiť rodinné vzťahy, prelomiť bariéry či upratať do zabudnutia nepodstatné problémy. Deti sú totiž častokrát skvelý dôvod na nadviazanie kontaktov aj pre neznámych ľudí.

 

Deti_na_svadbe_06
Zdroj obrázku: www.polkadotbride.com

 

Bude vás zaujímať: Svadba s bábätkom

 

 8. Z romantických pasáží svadby budú deti vždy unesené

 

Niesť prstienky alebo vlečku na rozprávkových šatách, fotiť sa s nevestou či dokonca schovať sa pod jej závoj, vidieť princeznú tancovať prvý tanec alebo krájať neuveriteľne vysokú tortu… z toho všetkého srdce poskočí nielen vám. Rovnako nadšené budú aj deti. A hoci sa vaše príliš jednoduché šaty či naopak vintage svadobná výzdoba niektorým hosťom páčiť nebudú, deti budú paf úplne zo všetkého bez rozdielu na štýl či prevedenie.

 

Deti_na_svadbe_02
Zdroj obrázku: www.lauren_christian_wedding_munaluchibridal.com

 

9. Rovnako ako vaše najvernejšie priateľky, deti svadby milujú

 

Hoci sa to možno nezdá, lebo možno to niektoré dajú najavo čudesným spôsobom, ale deti v určitom veku a do určitého veku :o) sú zo svadieb nadšené. Je to pre nich ako rozprávka v realite, ktorej sú súčasťou. Ako by to mohli nemilovať :o).

 

 10. Svadobný program pre deti ocenia aj dospelí

 

Pokiaľ pre deti pripravíte detský kútik nielen s hračkami, svadobnými omaľovánkami, ale aj aktívnymi animátorkami, ktoré ich zaujmú svojimi aktivitami, samozrejme prispôsobenými priestoru a udalosti, budú vo svojom živle. Lebo ruku na srdce, nie všetky aktivity dospelých sú zábavné aj pre detských hostí a svadba trvá o čosi dlhšie ako len pár hodín.

 

Čítajte aj: Kedy si svadobní hostia vašu svadbu zapamätajú v dobrom?