exluzivne-asymetricke-saty-broskynove

O farebných trendoch tohto roku ste už určite čo – to počítali a pokiaľ vás zaujali natoľko, že ste sa rozhodli zakomponovať ich aj do svojej reality, či už každodennej alebo občasne slávnostnej, pozrite sa s nami bližšie na paletu týchto pastelov.

Poďme teda od začiatku a farebnú paletku, ktorá tohto roku pozostáva výnimočne po prvý krát z jin a jang farieb, teda usiluje sa o párovú kompletnosť a súlad, navyše v umiernenejších tónoch ako bola vlaňajšia agresívna červená Marsala, si trošku rozoberieme na drobné. Lebo ako vidieť, ten jemný pastelový opar je naozaj sofistikovane rafinovaný a nejde mu len o povrchné malichernosti.

damske-saty-so-zipsami-modre-vlny

Odtieň Rose Quartz opäť nie je len taký jednoduchý. Prechádza od telovej ružovej, cez marhuľkový nádych až po cukrovú vatu. Ako mnoho tvárí jednej ženy :-). Vždy je to však pastel, nie sýta farba. V synergii s mužským princípom pastelovo modrej Serenity dokáže toto dokonalé spojenie vytvoriť ďalšie kombinácie fialovej v mnohých odtieňoch.

Ale dosť bolo teórie, prejdime rovno k praktickejšej časti. Ako zaradiť pastelkovú ružovú a nezábudkovo modrú do svojho šatníka a pri akých príležitostiach ich z neho vytiahnuť?

damska-tunika-s-ruzickami-ruzova

Pastelové oblečenie na bežný deň

Pastelky sú príjemné, nevtieravé, nevyzývavé. Hodia sa rovnako dobre na každodenné nosenie do školy či do práce, kde sa potrebujete cítiť pohodlne a žensky zároveň. Ani pri svojej nenápadnosti však vôbec nie sú nevýrazné, šedivé ani prehliadnuteľné. Práve naopak. Pastelovo ružové či modré šaty svojím jemným šarmom zaujmú už len tým, že s vami dokonale ladia. A ladiť vždy budú, nakoľko šaty v týchto odtieňoch a ich kombináciách sa skutočne hodia od blondínok po brunetky a bez povšimnutia neobchádzajú ani ryšavky či havranie hrivy :-).

damsky-bluzkovy-top-so-stojacikom-modry

Ružové a modré šaty na slávnostné príležitosti

Šaty na rodinné oslavy každého druhu

Od narodenia bábätka, krstiny, narodeninové party, či neskôr Stužkové, Beánie, Promócie, dievčenské či dámske šaty v nevtieravých tónoch vám pomôžu vyniknúť v tom správnom svetle, nech ste v akejkoľvek pozícii. Či zvolíte jednoducho rafinované puzdrové šaty, koketnejšie kokteilové dámske šaty alebo šaty v A línii, je na vás. V každých sa môžete cítiť pohodlne a vyzerať oslnivo.

105-1-2_640x960

Väčšie rodinné slávnosti v správnych šatách

Ani svadobné oslavy pastelová ružová či modrá na oblečení neobchádza. Od zásnub, cez zoznamovací rodinný večierok, až po rozlúčku so slobodou, v šatách jemných farieb úspešne absolvujete všetky rodinné udalosti. A stále nemusíte skončiť. Aj svadobný deň sa môže niesť v trendy Rose Quartz a Serenity závane. Či v nich zladíte družičky od ružovej, cez modrú až po fialovú, svadobnú výzdobu, kvety alebo vás opantajú natoľko, že aj vaše svadobné šaty budú netradične pastelové, je už na vás. Každopádne tohtoročné farby 2016 sú vhodné na šaty na každú príležitosť.

exluzivne-asymetricke-saty-broskynove