svadobne_poltopanky_Diane-Hassall-vintage-wedding-shoes-collection

Skoré jarné lúče občas lákajú zhadzovať nielen vrstvy oblečenia, ale aj hrubé zimné čižmy skôr, ako je optimálne. Zvlášť, keď ide o jarnú svadbu, na ktorej sa chceme ukázať v plnej kráse, aj napriek vyčínaniu aprílového počasia. Nepodceňujte jarný chlad, ani zubaté slnečné lúče a nezúfajte, že vaše svadobné fotky budú zahaľovať viac ako ste plánovali. Bude to jednoducho identické a zdravie by vám malo byť vždy prednejšie ako imidžové obrázky s neželanými zdravotnými či skôr chorobnými následkami, ktoré vám neumožnia užiť si prvé dni sladkého mladomanželského života či svadobnú cestu. Ale poďme k topánkam.

Jarná svadba a vhodné svadobné topánky

Svadobné čižmy a čižmičky

svadobne_cizmicky_wardrobelooks.com
Zdroj obrázku: www.wardrobelooks.com

Jarná svadba nemusí byť len teplá. Chladné marcové či bláznivé aprílové počasie so sebou prinášajú javy nevýdané, na ktoré je dobré byť pripravený. Štýlové jarné čižmičky pomôžu ochrániť pred chladom, vlhkom či neželanou svadobnou chrípkou a pri dobrom výbere pôsobia rozprávkovo. Okrem toho je to ďalšia možnosť na rozšírenie vášho svadobného botníka, čo tiež nie je príležitosť na zahodenie :-) .

Poltopánky na svadbu

Čosi medzi lodičkou a nízkou čižmičkou tiež dokáže odolať jarnému dažďu a uchovať nohy v suchu a hlavu s rozvahou. Prečo sa zimiť a zbytočne prechladnúť či už v kostole alebo na obrade na zámku, keď nemusíte. Celé topánky okrem iného ukryjú aj teplejšie ponožky, čo ocenia hlavne vaše dôležité orgány a aj svadobnú cestu si budete môcť užiť v pohode a v zdraví.

Bude vás zaujímať: Vyberáme svadobné topánky

svadobne_poltopanky_Diane-Hassall-vintage-wedding-shoes-collection
Zdroj obrázku: Diane-Hassall-vintage-wedding-shoes-collection

Svadobné lodičky

Klasické lodičky s uzavretou špičkou aj pätou sú podľa spoločenskej etikety najvhodnejšou obuvou na spoločenské udalosti. Ak stavíte na ne, budete in v každej situácii aj počasí. Svadobné lodičky pritom vôbec nemusia byť nudné. Stačí ich ozvláštniť materiálom, tvarom či aplikáciami – napríklad aj vlastnoručne vyrobenými či aplikovanými. A z klasickej svetlej lodičky môže byť hneď svadobná.

ruzove_svadobne_lodicky_tickledpinkstyle.com
Zdroj obrázku: www.tickledpinkstyle.com

Balerínky na svadbu

Pokiaľ uprednostňujete nižšie topánky bez podpätkov alebo plánujete dlhé fotenie v rôznom prostredí či s mnohými presunmi, nízke svadobné balerínky vám poskytnú maximálne pohodlie s minimálnym úsilím. To určite oceníte, keď na sobáši v pohode postojíte (či obstojíte :-) ) bez nezmyselného utrpenia navyše. Pozor však na chladnú zem na skorej jarnej svadbe, aby ste v balerínkach zbytočne neprechladli.

Bude vás zaujímať: 5 tipov ako vyberať svadobné topánky

svadobne_balerinky_vera-wang-white_bridalguide.com
Zdroj obrázku: www.vera-wang-white_bridalguide.com

Svadobné sandáliky

Pokiaľ plánujete svadbu v neskoršom jarnom období, kedy je pravdepodobnosť intenzity slnečných lúčov vyššia, pokojne siahnite po svadobných sandáloch. Sandáliky sú vhodné aj na prezutie do interiéru, keď máte absolvovanie chladného svadobného obradu či fotenie v daždi, ako aj všetky nevyhnutné presuny, zvládnuté v teplejších svadobných topánkach.

svadobne_sandaliky_nasuchovacky_ipunya.com
Zdroj obrázku: www.ipunya.com

Bude vás zaujímať: 5 tipov pre svadobné topánky na letnú svadbu

Aké sú vaše obľúbené svadobné topánky? Podeľte sa s nami v KOMENTÁROCH.