chvost-a-drdol-v-jednom

Nevesty sú jedny z priekopníčok v spoločenských účesoch. Nakoniec, sú romantické aj bez toho, že by sa o to čoby len pokúšali a zároveň môžu byť nastylované na nekonečne veľa spôsobov. Pokiaľ hľadáte nejaké čerstvé novinky či upgrade účesovej klasiky, tu je niekoľko spôsobov ako pozdvihnúť svadobný účes a zároveň inšpirácií pre váš svadobný look.

1. Zapletený chvost morskej (svadobnej) víly

Tento romanticky neupravený chvost situovaný na stranu s vpletenou stuhou a kvetinou patrí medzi populárne účesy pre všetky nevesty s dlhými bohatými vlasmi. Zaručene krásne doplní akékoľvek svadobné šaty, hlavne tie romantické. Pre dokonalý bohémsky finiš je vhodné ponechať niekoľko pramienkov lemovať tvár.

chvost-morskej-vily
Zdroj obrázku: Photography Alona Fedorenko

 

2. Zapletaná korunka z vlasov pre nevestu

Kedy inokedy môžete byť princeznou ak nie na vašej svadbe? Tak prečo sa zriekať korunky, keď práve teraz je na ňu najvhodnejšia príležitosť? Pokiaľ uprednostňujete naturálnu korunku pred trblietavou či látkovo umelou, siahnite po živých kvetoch. Je to zároveň jedinečný spôsob ako zakomponovať vašu farebnú paletu ako aj kvety z kytice nevesty či svadobnej výzdoby i do svadobného účesu.

zapletana-korunka-z-vlasov
Zdroj obrázku: Angelina Rose Photography

 

3. Kráľovský pletený drdol na svadbu

Hľadáte pletený a zároveň vysoko formálny účes, ktorý nie je príliš bežný? Tento pletený drdol vás ako nevestu pozdvihne na úplne iný level. Použiť viacero pletencov na vytvorenie priam kráľovského looku, ktorý vynikajúco ladí s formálnym štýlom, je moderne nadčasové.

kralovsky-pleteny-uzol
Zdroj obrázku: Angelina Rose Photography

 

4. Romanticky svadobný zapletaný nízky drdol

Pokiaľ túžite po romantike, no skôr nenápadne nežnej, skúste bežný drdol posadiť o stupienok nižšie – na zátylok. Pre ešte nežnejšie prevedenie zapleťte doňho zopár malých kvietkov.

romanticky_nizky-uzol
Zdroj obrázku: Angelina Rose Photography

 

5. Voľný drdol či uzol nabok pre uvoľnenú nevestu

Pre oživenie klasickej briošky situujte drdol nabok a dozdobte ho francúzskym pletencom alebo aj perličkovými či kvetinkovými sponkami. Stále drdol, no o čosi voľnejšie ležérnejší, pristane hlavne dievčenským typom, no zaručene zjemní aj dospelejšie či prísnejšie črty tváre.

volny-drdol-nabok
Zdroj obrázku: Michael O’Day Photography

 

6. Sofistikovaná kombinácia chvosta a drdola v jednom

Tento unikátny pletený štýl, o ktorom ste netušili, že ho potrebujete, predstavuje pletenec na drdole. Skombinujte drdol s chvostom a vytvorte tak sofistikovaný, nie veľmi pevný uzol. Precízne a zároveň uvoľnené spracovanie vám dodá nádych ležérnej elegancie.

chvost-a-drdol-v-jednom
Zdroj obrázku: Angelina Rose Photography

 

7. Zložitý drdol á la baretka pre rafinovanú nevestu

Komplikovaný výčes vám zaistí všetky upreté pohľady a to nielen keď budete kráčať uličkou k oltáru. Pre viac glamour štýlu ho doplňte o niečo trblietavé posadené naboku hlavy – ako baretku :).

 

baretkovy-drdol
Zdroj obrázku: Angelina Rose Photography

8. Rozprávkový svadobný pletenec

Nevesty plánujúce romantickú svadbu určite prídu na chuť voľnému hravému zapletanému chvostu v tomto výčese. Ak necháte vlny padať po oboch stranách tváre, dosiahnete hravý sexy look.

rozpravkovy-svadobny-pletenec
Zdroj obrázku: Photography Alona Fedorenko