vypasovane-puzdrove-saty-ruzovy-pastel-broskyna

Plánujete zaradiť aktuálne trendy farby 2016 do svojho šatníka, no pri všetkej svoje pragmatickosti skôr ako tak urobíte, premýšľate, čo sa k nim hodí a ako ich budete kombinovať? Nepremyslené nákupy určite neschvaľujeme, veď práve tie robia z mnohých dámskych šatníkov skladisko všetkého a ničoho, no pri aktuálnych trendoch sa skutočne nemáte čoho obávať. Jemné, krehké a žensky rafinované odtiene Rose Quartz a Serenity totiž mysleli na úplne všetko a ich nespočetné kombinácie a variácie uspokoja každú ženskú dušu – prahnúcu po zmenách, aj nadčasovosti. Aké sú teda výhody farebnej palety 2016 pre dámske oblečenie?

dvojfarebne-saty-so-sedou-kratkou-suknou-ruzove

Výhody farebnej palety 2016

Jednofarebné oblečenie ako trend

Rose Quartz blúzku môžete pokojne kombinovať s nohavicami v rovnakom odtieni, čo platí aj pre Serenity modrú. Jednoliaty outfit z vhodne skombinovaných materiálov, letných vzdušných, padavých a iných vyznie nadmieru štýlovo. Ak si rovno zaobstaráte slušivý jednofarebný overal, máte po starostiach.

 

elegantne-puzdrove-saty-s-kratkym-rukavom-broskynove

Vzájomné kombinácie oboch farieb

Aj kombinácie týchto trendy farieb navzájom sú viac ako prípustné, veď s touto myšlienkou boli vyberané. Ružové šaty, blúzka alebo top a modrý kardigán sú preto to pravé orechové tohto leta. Pripustiť k pastelkovým kráskam aj ich výslednú fialovú je rovnako žiadané, veď vychádza z nich oboch, a tak modré šaty kľudne kombinujte s fialovým sakom či pančuchami v lilavých odtieňoch.

Odtieňové variácie na šatách

Tabu nie je ani hitové ombré, ktoré v tomto prípade prechádza z ružovej do modrej či naopak. Alebo zostaňte v rovnakej palete, len zvyšujte intenzitu. Tón v tóne už spraví svoje.

damske-saty-so-zipsami-a-ornamentami-v-odtienoch-modrej

Výrazné kontrasty v oblečení

Pokiaľ však predsa len prahnete aj po niečom výraznejšom, vyskúšajte do jemného outfitu zakomponovať žiarivú oranžovú, či inú kontrastnú farbu. Pri všetkých mixoch si však zachovajte svoju ženskosť a šarm krehotinky, ktorý sa tohto roku jednoducho nosí.

Šaty pre všetky farby vlasov

Mnohé farby sú natoľko špecifické, že sa hodia len určitým typom žien, pokožky či vlasov. Ružové a modré pastely však pristanú rovnako blondínkam ako tmavovláskam a ryšavky sa v Serenity modrých šatách tiež krásne vynímajú.

vypasovane-puzdrove-saty-ruzovy-pastel-broskyna

Dámske oblečenie v pasteloch pre dámy v každom veku

Pastely sú jednoducho ženské, preto pristanú každej žene, bez rozdielu veku. Veď do jemných ružových obliekame už bábätká, a v správnych odtieňoch a kombináciách sa jej vôbec nemusíme vzdať ani v skúsenejšom veku :-). Navyše, ak nám paleta ponúka toľko možností. Napríklad svadobná mama v jemných púdrových šatách správneho strihu určite pôsobí elegantne a žensky zároveň. Pravidlo, že s pribúdajúcim vekom musí pribúdať aj tmavé oblečenie vymažte zo svojho slovníka. Lebo práve svetlejšie odtiene vám vek výrazne uberú.

damska-tunika-s-lodickovym-vystrihom-fialova

Veríme, že početné výhody tohtoročných farebných odtieňov vám uľahčia situáciu ako byť trendy a elegantná zároveň. Ak ste si už našli svoju kombináciu, podeľte sa s nami v KOMENTÁROCH.