rozluckova_party

Pokiaľ nepotrebujete mať na svojej rozlúčke so slobodou sexi hasiča alebo zmyselného policajta, ak vás práve naopak takéto trávenie času obťažuje či odrádza od organizovania či účasti na párty tohto typu, vyskúšajte niečo kreatívnejšie. Možností je neúrekom a nasledovných niekoľko z nich je len malé torzo z toho, čo všetko prichádza do úvahy.Čo tak stráviť neopísateľný deň z družičkami a vymyslieť niečo z iného súdka ako okukané filmové zážitky, ktoré väčšinu ani nebavia? Ak prekvapíte nevestu jedným z nasledovných deviatich variant, určite si svoju rozlúčku so slobodou s vami zapamätá v tom najlepšom svetle.

rozluckova_party
Zdroj obrázku: www.arrowprestigelimo.com

Ako prekvapiť nevestu na rozlúčku so slobodou?

1. Prílet nevestinej priateľky z veľkej diaľky

Ak má nevesta kamarátku, na ktorej jej záleží, no ktorá nemohla pricestovať z finančných dôvodov, kúpte jej letenku a prekvapte nevestu spoločne. Ak ju navyše zabalíte do škatule ako prekvapenie alebo jej našijete inú rolu, bude to pre nevestu poriadny šok :). Veríme, že pozitívny. :)

2. Profesionálny kuchár na rozlúčku so slobodou

Najať miestneho kuchára, ktorý by pripravil večeru pre nevestu a návštevníkov párty pred náročným dňom a nocou dnes už nie je problém. Poskytnite mu kuchyňu, malý impulz ohľadne preferovaných chutí a zvyšok už nechajte naňho. A keďže o backup máte postarané, môžete sa v kľude zabávať a venovať vašej dámskej jazde.

3. Nechajte rozmaznávať nevestu i družičky

Ak máte dostatočne veľký družičkovský rozpočet, zvážte či celej posádke neobjednáte popoludnie v salóne krásy, wellness alebo iné relaxačné procedúry. Po stresovom plánovaní svadby a pred náročným veľkým dňom to všetkým padne vhod.

Zamok_Viglas_wellness_sauna
Zdroj obrázku: Zámok Vígľaš

4. Štylista pre nevestu

Darujte neveste dar typu „profesionálny štylista“ a umožnite jej užiť si stylovanie svadobnej vizáže na inom leveli. Výber popolnočných šiat, doplnkov, topánok či iných podstatných svadobných drobností bude pre ňu nezabudnuteľným zážitkom.

A ešte sme neskončili. Vo výpočte pokračujeme nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.