spolocny_vikend

Trojdňový víkend so svojím miláčikom znie jedným slovom úžasne. Ale ak si ho máte skutočne vychutnať v kľude, cestovanie nie je vždy najlepší nápad. Našťastie sladký víkend s vašim najbližším či už najbližšími :-) si môžete užiť aj bez balenia kufrov. Tu je pár nápadov proti nude, ak by vám také niečo najbližšie leto malo hroziť. Vyberte si a realizujte jeden z nasledovných 7 tipov na víkend vo dvojici a váš partner určite ocení vašu originalitu i plánovacie schopnosti :-).

spolocny_vikend
Zdroj obrázku: www.desktopwallpapershd.in

1. Grilovačka s priateľmi alebo bez nich? :-)

Leto nám klope na dvere a ako inak ho najlepšie privítať ako grilovačkou s priateľmi. Vytaste svoje najlepšie grilovacie recepty (a podeľte sa o ne aj s nami v komentároch :-)), letné miešané nápoje, osviežujúce ovocné misy, domáce zmrzlinky či lákajúce dezerty a koláčiky. A vychutnajte si nielen letné dobrôtky, ale hlavne grilovaciu atmosféru.

2. Spoločný festival

Blíži sa čas, keď to skoro všade bude hrať festivalovo. Zbaľte si pár potrebných vecí a choďte si tento zážitok užiť s milovanou osobou. Čo viac potrebujete? O jedlo a pitie máte postarané, vaša obľúbená hudba navodí tú pravú letnú atmosféru a neopísateľný pocit, keď tú energiu nasávate, užívate a vychutnávate spolu, je na nezaplatenie.

3. Romantika v kine

Keď vám počasie prekazí pôvodný plán, nezúfajte. Jednoducho choďte do kina. Na váš spoločne obľúbený film alebo na niečo, na čo ste obaja zvedaví. Alebo čo tak spraviť radosť vašej polovičke? Skúste sa prekonať, zoberte ho na jeho vytúžený film a robte mu spoločnosť. Nezabudnite na večeru po filme, pri ktorej vám všetko s nadšením vyrozpráva a predĺži si tak zážitok. Odmena vás určite neminie :-).

4. Piknik vo dvojici

Zbaľte všetky svoje obľúbené jedlá a nezabudnite pribaliť aj fľašu vychladeného vína a nejaké tie jahody :-) (veď je ich sezóna). Vyberte pekné romantické miesto či už pri vode, na lúke alebo v lese, rozbaľte deku a vychutnávajte si okolitú prírodu, jeden druhého a ten pocit, keď ste sami a nikto a nič vás neruší.

spolocny_vikend
Zdroj obrázku: www.wallpaperg.in

5. Piesok, voda a pohoda

Slnko, piesok, voda… láka vás to? Zoberte priateľov, zbaľte občerstvenie, nápoje, deku pre popoludňajšie leňošenie, prípadne niečo pre aktivity či aktívnejších. Už len samotná volejbalová lopta a sieť dokážu vyčariť toľko smiechu, že na to budete dlho spomínať.

6. Hviezdna atmosféra pri ohni

Oheň z krbov nám pripomína zimu, no oheň postavený pod holým nebom volá po lete. Rozdúchajte vatru len tak alebo si prineste aj niečo pod zub a zostaňte dlhšie. Špekáčiky z detských čias, zemiaky v pahrebe alebo chlieb… tentokrát nejde o menu, ale o atmosféru, a tá bude zaručene viac hviezdičková :-).

7. Turistika vo svojom meste? Prečo nie?

Vedeli ste, že vo vašom meste sa nachádza toľko turistických atrakcií, ktoré ste možno videli z auta miliónkrát, ale nikdy ste ich nevideli zblízka či zvnútra? Vyberte sa na výlet do vlastného mesta a objavujte zákutia, o ktorých ste doteraz netušili alebo pamiatky, o ktorých už všetci vedia. Nudiť sa zaručene nebudete a keby aj, máte predsa skvelého sprievodcu :-).

 

A ako sa hodláte stráviť leto vy? Inšpirujte nás i ostatných v KOMENTÁROCH.