vzorovane_saty

Družička vyskúšala za vás šaty z Bu-butik.sk – Časť 1.

Počasie je síce stále aprílové alebo už asi skôr Medardové, čo ale nič nemení na skutočnosti, že šťastie praje pripraveným, preto sme si tento pravdovravný výrok zobrali k srdcu a rozhodli sa obohatiť náš družičkovský šatník o niekoľko (ne)bežných kúskov. Aby, keď k nám to leto raz zavíta, sme mu zobrali vietor z plachiet a mohli plachtiť v nových šatách. :-) Bu-butik nám pomohol vymódiť sa a takýto je výsledok.

Vyskúšali sme za vás tieto letné šaty

Jednoducho ženské šaty

Výstižnejšie to už snáď ani nejde. Tieto šaty si skrátka nežiadajú žiadny komentár, hoci my si teraz taký menší predsa len dovolíme :-). Veľmi dobrý základný strih, príjemný oválny výstrih a nenútené mini rukáviky pôsobia sexy a nevtieravo zároveň. Kvalitný Lacosta materiál s prímesou elastanu je tak akurát pevný, aby držal požadovaný tvar šiat a tak akurát elastický, aby zvýrazňoval vysnívané krivky tela. Bez zbytočných záhybov a zipsov, šaty perfektne vytvarujú postavu a zvýraznia i zakryjú presne to, čo majú. A práve vďaka tomu sú ideálne na bežný pracovný deň.

Pokiaľ máte krivky 36, šaty veľkosti S vám zaručene sadnú tak, že ich nebudete chcieť vyzliecť ani po namáhavom dni. :-) Skúšali sme farbu Baby blue, nakoľko tohtoročný Serenity Blues opantal aj nás a bola presne taká nezábudkovo nebíčková ako má byť :-). No ak by vám do konceptu pasoval iný odtieň, vyberať môžete aj z broskyňovej, koralovej, malinovej, modrej, zelenej a čiernej.

jednoducho_zenske_saty

 

Niekto to rád kvetinkové

A my tiež :-). Letné šaty by jednoducho mali kvitnúť a šaty s výrezom na chrbte vám zaručia, že v nich zakvitnete aj vy. Vynikajúci materiál pozostávajúci z mixu bavlny a elastanu sa nenásilne prispôsobí vašim krivkám, pričom vám neumožní potiť sa, ani keď to situácia nepovoľuje inak. Strih vynikajúco sadne na prsiach (75B), pričom vytvorí veľmi pekný dekolt a aj o to nám predsa ide :-). Šaty sú trošku viac rozšírené v bokoch (vhodné na cca 95cm pri veľkosti S), aby tak zvýraznili vaše ženské línie.

Výstrih v lopatkovej časti na chrbte je veľmi zaujímavým spestrením a v prípade, že vám veľkosť sadne, výstrih vôbec nenaruší pôsobenie vašej push-upky s klasickými ramienkami, čo je viac ako skvelá správa :-).

Nám zaimponovala modro-mätová kombinácia, k dispozícii však sú aj iné, ako napríklad tmavomodré s béžovými kvetmi či čierne s béžovými kvetmi.

kvetinkove_saty

Vzorované šaty na letný koktail

Aj keď na bežný pracovný deň obľubujete štýlovú jednoduchosť, na koktail párty či iný day out si môžete dovoliť aj niečo farebnejšie. Rovnako sme zmýšľali i my a dámske vypasované šaty so zipsami   nás nesklamali. Kombinácia minimalistického strihu a bohatej farebnosti vzoru sú skvelou voľbou ako vyzerať nenápadne a neprehliadnuteľne zároveň. Vďaka hrubšiemu materiálu v nich hravo zvládnete i nočnú zábavu, pričom stále budete vyzerať skvele. Dlhý zlatý zips v chrbtovej časti umožní dostať sa do formy bez problémov, kým vreckové zipsy na bokoch v rovnakom zlatom prevedení vyznejú doplnkovo bez nevyhnutnosti ďalších prídavkov. Strih je v porovnaní s ostatnými šatami naozaj kratší (cca do pol stehien pri veľkosti S), no kompenzáciou je mini výstrih, vďaka ktorému šaty nevyznejú neprimerane, práve naopak, žiadane :-).

vzorovane_saty

A ešte sme neskončili. Ďalšie modely vám predstavíme nabudúce a už teraz sa nevieme dočkať :-).

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.