Mätové šaty

Družička vyskúšala za vás šaty z Bu-butik.sk – Časť 2.

A naše šatovanie pokračuje, aby ste sa mohli vyhnúť zbytočným sklamaniam, strate času, opätovným platbám poštovného a mnohým ďalším neočakávaným javom, ktoré by sa pri trošku menej pozitívnom myslení mohli vyskytnúť :-). Tentokrát sme si posvietili na nasledovné kúsky, nakoľko máme čas letných party, koktailov či iných vychádzok do spoločnosti. Inšpirujte sa a vyberte si krásne šaty pre svadobných hostí na letnú slávnosť.

Šaty na letný koktail i na svadbu

3 nasledovné modely sú strihom veľmi podobné, no predsa len sa líšia v nejakých detailoch. A keďže nám ženám na detailoch záleží, posvietili sme si práve na ne :-).

Takým dosť podstatným skôr technickým detailom :-) hneď na úvod je, že skúšame šaty veľkostí S a XS, nakoľko na toľko sme tu narástli :-), ale samozrejme proporcionálne sú šaty rovnaké aj v iných číslach.

Princeznovské žakárové šaty na koktejl

Skutočne krásne princeznovské šaty s kruhovou sukňou sú ako stvorené pre družičky na letnú svadbu. Slávnostný žakárový materiál s kvetinkami im dodáva ten správny sviatočný charakter. Jednoduchý vršok s plytkým výstrihom pekne priľne na telo, hrubšie ramienka želane zakryjú plecia a kruhová sukňa to roztočí :-). A hoci na prvý pohľad nevyzerá, pri oblečení vytvára dojem, že v zadnej strane je predĺžená, skrátka ako vlečka naozajstnej princeznej :-).

Vďaka dlhému, zato nenápadne všitému zipsu na zadnej strane sa do nich i z nich dostanete úplne bez problémov, aj napriek tomu, že žakár je menej poddajný v porovnaní s inými materiálmi, zato vysoko prakticky nekrčivý, takže nech je svadba kdekoľvek, z kufra ich vytiahnete bez najmenšej ujmy.

Pokiaľ máte pevnejší hrudný kôš, zvoľte radšej o číslo väčšiu veľkosť, aby ste mohli v pohode dýchať a vychutnávať si slávnostné dobroty :-).

Či v šatách s kruhovou sukňou navštívite svadbu, rodinnú oslavu, alebo si ich ušetríte do tanečnej, všade budete neprehliadnuteľná.

druzicka_brokatove_saty

Pastelkové šaty pre družičky so širokou sukňou

Strihovo rovnaké ako predchádzajúce, výsledkovo predsa iné. Jemne pastelkovo ružové šaty z mäkučkého mierne elastického Lacosta materiálu sa nenásilne padavo prispôsobia vašim krivkám. V týchto šatách to chce zaručene tancovať a to práve vďaka širokej kruhovej sukni, ktorá nielen schová ak niečo treba, ale vďaka jednoduchému vršku krásne vytvaruje ženskú siluetu presne podľa zaužívaných predstáv. Potom je už len na vás, ako sa budete vlniť :-).

Pokiaľ sa vám aktuálne moderná pastelkovo ružová zdá príliš sladká (hoci v skutočnosti má skôr púdrový nádych), vyskúšajte koralovú, červenú či tmavomodrú. Každá vám zaručí výnimočnosť.

pastelove_saty

Mätové šaty na záhradnú slávnosť

Pri kruhovej sukni ešte zostaneme, hoci tentokrát je ozvláštnená zvodným výstrihom v tvare V-čka. A práve vďaka nemu majú šaty neodolateľný šmrnc. Pokiaľ teda potrebujete odlákať pozornosť od spodných partií a upriamiť ju inde, V-výstrih zvládne svoju úlohu na výbornú. Spolu s vyštíhleným pásom budete vyzerať skutočne neodolateľne. Navyše jednofarebný a ľahší padavý materiál, v porovnaní s ťažším vzorovaným žakárom, vám nepridá ani deko navyše, práve naopak – zakryje všetko neželané. Nepoddajnosť materiálu a mierne užší strih si vyžadujú o číslo väčšiu veľkosť aj v prípade XS, no nedajte sa pomýliť, naozaj to nechce diétu, len upraviť číslovanie :-).

Ak milujete leto farebne osviežujúce, tieto letné šaty vám váš sen splnia. Okrem koktailového strihu si ich totiž môžete vychutnať aj v koktailových farbách :-) – v krásne sýtej mätovej, citrónovej, červenej či malinovej.

Mätové šaty

 

A ešte sme neskončili :-). Zálusk máme aj na ďalšie kúsky z kolekcie Bu-butik, ktorá sa neustále obmieňa a aktualizuje. Aké to sú, sa dozviete nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.