Fotenie_Belassi_6

Včera sme zažili úžasne pozitívne ladený deň s veľmi milými ľuďmi z takpovediac zákulisia družičkovského fotenia. A naše zážitky určite nechceme skrývať, práve naopak, radi sa o ne s vami podelíme.

Fotenie_Belassi_6

Stretli sme sa v Bojniciach, v príjemnom hoteli Best Western Plus hotel Belassi, ktorý nám zapožičal svoju novú terasu na fotenie babských záležitostí pre vás, čím mu týmto srdečne ďakujeme za skvelú, ničím a nikým nerušenú kulisu. Cítili sme sa tu vynikajúco a o to lepšie sa nám kreovalo :-). A nedá mi opomenúť, že k tomu prispelo aj vynikajúce slané i sladké občerstvenie z dielne Klaudie Mikulovej z Bojníc, ktorá jednoducho vie, ako uspokojiť mlsné jazýčky v akejkoľvek situácii.

O čom bolo fotenie v Bojniciach s Družičkou?

Podstatou stretnutia bolo nalíčiť, skombinovať, nafotiť a ukázať vám, ako môže každá žena (nielen nevesta či družička) vyzerať skvele, pokiaľ sa správne zladí, či už na bežný pracovný deň alebo na rodinnú alebo firemnú oslavu rôzneho druhu. A samozrejme nezabudli sme ani na družičky :-), ktoré často majú problém nájsť rovnaké šaty rôznych veľkostí či farieb, nakoľko to celé bolo pod taktovkou jednej z nich :-).

Zaujímavé na tom celom bolo, že táto pozitívne naladená spoločnosť pozostávajúcu z mladých ľudí mala jedno spoločné – všetci robia to, čo ich baví, a práve preto dosahujú veľmi dobré výsledky. Nebolo tomu však vždy tak. Každý z nás si nesie svoj príbeh, vždy však so spoločným menovateľom – prekročenie zóny komfortu :-) a posun vpred. A možno aj preto sme sa mali stretnúť :-). Postupne nahliadneme do spomínaného zákulisia jednotlivých projektov a priblížime vám persóny, ktoré za nimi stoja, niekedy potichu, inkognito, no úspešne.

Zatiaľ aspoň takáto malá foto ochutnávka.

Fotenie_Belassi_5

Fotenie_Belassi_3

Fotenie_Belassi_4

Fotenie_Belassi_1

Fotenie_Belassi_2

A hoci by sa mohlo zdať, že to bola čisto babská záležitosť, nebolo tomu tak. Mali sme medzi sebou aj pána (alebo aj viacerých :-)). Martin Almáši, svadobný fotograf, Zvolen – nám svojimi zábermi dvíhal sebavedomie :-). A môže s tým určite pomôcť aj vám :).

A ešte sme zďaleka neskončili, veď toto je len editoriál. :-) Tie pravé zážitkové fotky prídu nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.