overal1

Hitom tohto leta je kúsok dávno nevídaný, zato dostatočne zaujímavý na to, aby sme mu venovali pozornosť. Veď overaly tu dávno neboli, no ich tohtoročná renesancia prichádza viac ako vhod. Obzvlášť pre tie slečny či dámy, pre ktoré sú sukne alebo šaty nie práve najobľúbenejším outfitom, no ak sa aj napriek tomu rady hodia do niečoho nevšedného, overal im dokonale poslúži. A  takto sa nosia overaly na každú príležitosť.

overal 11

Aké overaly nosiť toto leto?

Dlhé i krátke, všedné i nevšedné, s rukávmi, na ramienka, alebo úplne bez nich, s dlhými, ¾-ovými alebo krátkymi nohavicami, s výstrihom na chrbte alebo vpredu, na zapínanie alebo len tak, niekedy dokonca tak rafinované, že ich od bežných kúskov nerozoznáte… overaly všetkých možností a veľkostí zaplavili letné ulice a dostali sa priam na módne výslnie. Preto ak chcete zažiariť, siahnite i vy po tom správnom kúsku, ktorý podčiarkne vaše prednosti, zahalí nedostatky a zároveň vám dá skvelý pocit pohodlia.

overal 12

Kde a ako nosiť overal?

Overal je kúsok vskutku univerzálny a jedinečný. V závislosti od strihu, materiálu, vzoru a farieb ním môžete maximálne pohodlne preplávať rieku bežných dní v škole, práci, na prázdninách s priateľmi či dovolenke s rodinou, káve s priateľkami či výlete s deťmi, rovnako ako dôstojne zvládnuť spoločenské podujatie rôzneho druhu a rozsahu od firemného večierka, cez kultúrne predstavenie až po svadbu. V overale pritom budete vždy iná a neprehliadnuteľná.

overal1

(Ne)praktický overal?

Možno by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že taký overal je kúsok vysoko nepraktický – veď ho vôbec nemôžete variovať s inými topmi či nohavicami. Nie je to však celkom tak. A hoci vrchný a spodný diel je ako celok nemenný, veď o tom to celé je :o), že vás zahalí na komplet (over all), meniť môžete doplnky – od topánok, cez bižutériu a šperky, kabelku, šatku, opasok, bolerká či saká, farby…skrátka pri štipke fantázie sa dá toho vykúzliť viac než dosť. Veď taký overal sú v podstate nohavicové šaty a pri tých vám otázka nepraktickosti určite ani nenapadne. :o)

overal 2

Overal na svadbu? Prečo nie?

Odvážna, moderná či extravagantná, akákoľvek nevesta plánujete byť, overal vám k tomu pomôže. Ak siahnete po správnom kúsku vhodného strihu, z luxusného materiálu a dozdobíte ho správnymi doplnkami, zoznamovacia večera, rozlúčkový obed, rozlúčka so slobodou či dokonca popolnočný tanečný parket bude váš. Nikde predsa nie je striktne napísané, že nevesta sa musí prezliecť len do šiat.

overal 13

Dokonca sme už mali tú česť mať na reálnej svadbe nevestu v overale a poviem vám, bolo to veľmi príjemné, hoci absolútne nečakané prekvapenie. Takže ak stále váhate, či sa overal na svadbu pre nevestu hodí alebo nie, odhoďte predsudky a kľudne choďte do toho. Toto leto to máte priam predpísané :o).