Družička vyskúšala za vás šaty z Bu-butik.sk – Časť 4.

Naposledy to bolo o lete, teraz o trochu inej palete. No aby sme dlho nezdržiavali, poďme rovno na skúšanie. Šaty z Bu-butik.sk sme si obľúbili i do práce a pokiaľ hľadáte práve také – biznis chic, inšpirujte sa.

Biznis šaty – naše favoritky

Tak tieto elegantné puzdrové šaty s krátkym rukávom u nás zabodovali a hoci v šatníku nám visia spolu s ostatnými, už majú za sebou aj úspešné zvládnutie reálnej svadby. Strihovo i veľkostne (veľkosť S je ako XS) sadnú ako šité na mieru mojej maličkosti a v námorníckej modrej sú tak biznis ako sa len dá. Ak vám modrá nie je dobrá, šaty sú k dispozícii aj v aktuálnej pastelkovo ružovej či nadčasovej čiernej.

So smotanovými, bielymi, ale i obľúbenými fuksiovými doplnkami, s korálikmi, perlami, brošňou či opaskom sú chameleónmi v tom najlepšom slova zmysle. A práve to na nich tak milujem(e). :-) Zmeníte ich šmahom ruky a obídete v nich celý deň i noc a vždy vám umožnia vyzerať a cítiť sa skvele. Veľmi oceňujem vynikajúco šité rukáviky a rafinované prieramky či výstrih pod pazuchou, ktorý nemáte ako spotiť, aj keby ste chceli, lebo je strihaný tak ako by ani nebol.

Materiálovo držiace tvar, elastanovo prispôsobiteľné, nevyžadujú ani extra žehlenie, takže vytiahnuť ich z kufra a ísť je bez problémov realizovateľná úloha. A určite nielen vo funkcii družičky vysoko cenená.

puzdrové s rukávom

Netradičné biznis šaty na každý deň

Nudí vás predpojatá biznis móda a aj napriek kancelárskej práci chcete vyzerať šik a nielen pokukovať po kolegyniach z iných sfér či oddelení? Dámske šaty s prekladaným výstrihom vás vyvedú z nezáživnosti officovej elegancie a pritom umožnia zachovať si svoje postavenie bez ohrozenia dôstojnosti.

Na tieto zo zadnej strany úplne jednoduché šaty zmeníte názor akonáhle sa vám otočia tvárou v tvár. Príjemná sukňa nad kolená s nenápadnými vreckami, podšitím a miernymi skladmi v páse je len začiatkom biznis symfónie pokračujúcej v blúzkovej vrchnej časti. Tá je výnimočná práve rafinovane prekladanou časťou výstrihu so zapínaním na jeden schovaný gombík, dotvorená riasením a rukávovými lemami v ramennej oblasti.

A práve spomínaný preklad robí z týchto šiat úplne iný kúsok, akým by boli, keby ste ho jednoducho zašili naboku (čo samozrejme môžete urobiť, keď vás omrzia vo svojej pôvodnej podobe a budete mať neodolateľnú chuť úplne zmeniť ich i svoj look :-)). Tieto biznis šaty už skutočne nepotrebujú viac (hoci znesú ešte tenký opasok v kontrastnej farbe :-)), len jednoduché sandáliky, pekné náušnice či náramok a odhodlanie zmeniť kancelársku šeď na moderné prostredie :-).

Veľa na týchto šatách robí aj veľmi príjemný, hoci nepoddajný materiál, ktorý nám, ako inak polichotil najviac vo svojej tmavomodrej kompozícii. Lebo modrá je pre biznis dobrá. Ak však máte s nimi iné plány, kľudne siahnite aj po ďalších z ôsmych paletových farbičiek a vychutnajte si deň podľa svojich predstáv. Dostupné aj vo veľkosti XS (sadnú skvele na veľkosť 34) dávajú šancu aj malým či útlym postavám vyzerať seriózne a spoľahlivo. :-)

Damske_saty_s_prekladanym_vystrihom

A ešte sme neskončili :-). Zálusk máme aj na ďalšie kúsky z kolekcie Bu-butik, ktorá sa neustále obmieňa a aktualizuje. Aké to sú, sa dozviete nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.