damsky_top_bu-butik

Ak chcete byť TOP, zaobstarajte si skvelý top :o) alebo fajné kúsky na každú príležitosť, ktoré by ste mali mať v šatníku vôbec nie len preto, že sa to patrí alebo nosí, ale preto, že je to naozaj vysoko praktické a výhodné. Veď pri správnom výbere sa vám otvoria možnosti nespočetných kombinácií, takže problém, čo na seba, jednoducho hodíte za hlavu. Navyše, vrchné diely oblečenia obzvlášť v lete meníme určite častejšie, preto nikdy nie je na škodu mať väčšie zásoby :o), aby sme sa aj v letných horúčavách vyhli nepríjemným chvíľkam nedostatku čistého oblečenia. A ako nosiť vzorované blúzky a topy na leto a zďaleka nielen na toto ročné obdobie?

modra_bluzka

 

Dámske blúzky – skvelé kúsky

Ak chcete byť elegantná aj v letných horúčavách, správna blúzka vám s tým rada pomôže. A pritom vôbec nemusí ísť o nudnú upätú klasiku s gombičkami až pod krk. Či ju zaviniete, zamašľujete, stiahnete do gumičky alebo len jednoducho prevlečiete cez hlavu ako top s golierikom, dôležité je, aby ste sa v nej cítili dostatočne pohodlne. A práve úlohu pohodlia vedia dnešné dámske blúzky naplniť do bodky. Lebo práve spomínané upäté gombičkovanie častokrát spôsobuje odstávanie či nedoliehanie, krátky strih vytŕčanie pri každom pohybe a nedostatočné rozpätie rukávov a ťahanie na nesprávnych miestach. A vtedy reč o pohodlí upadá do zabudnutia.

Damska_bluzka_bu-butik

Vybrať vhodnú blúzku na leto pritom nie je až také zložité, pokiaľ viete, čo chcete, aké muchy potrebujete vychytať a samozrejme viete, kde nakupovať. :o) Blúzky bez rukávov, s krátkymi či dlhými rukávmi, ako aj blúzky jednofarebné i vzorované, vysoko elegantné i športové blúzky alebo dokonca kombinácie blúzky s topom, to všetko vám umožní vyzerať žensky a príťažlivo a pritom byť zakaždým iná.

Letné topy – na rande i do roboty

Ak uprednostňujete niečo menej sofistikované ako klasické blúzky na x gombičiek, dámsky top vám želanie splní. A hoci vo veľkom pripomína tričko, predsa len dokáže byť o dosť ženskejší a rafinovanejší :o).

damsky_top_bu-butik

Vhodne zvolený a skombinovaný top pritom rovnako univerzálne využijete do práce ako do školy, na prechádzku s drobcom i na stretnutie s priateľkami. Formálnejšie príležitosti si žiadajú skôr niečo s náznakom rukávov, na rande to môže byť top na ramienka. Nakoľko ide o relatívne malý kúsok, nebojte sa vzorovaných materiálov. A keďže topy zrejme striedate častejšie ako nohavice či sukne, ktoré spravia viac osohu, pokiaľ sú neutrálnejšie, pri vrchných dieloch sa nemusíte obávať väčšej farebnosti, vzorov ani zaujímavých strihov. Samozrejme veľa zavážia aj proporcie, no pri dnešnom výbere si ten pravý top určite dokáže nájsť každá dáma. A že nakupovať letné blúzky a topy na konci sezóny nemá význam? Tak s týmto s vami naozaj nemôžeme súhlasiť. Lebo pokiaľ myslíte vysoko pozitívne a navyše prakticky ako my :o), tak určite viete, že Babie leto má svoje čaro aj v tom, že umožňuje nosiť letné kúsky v správnom vrstvení, ktoré má v tomto období oveľa väčší význam aj efektívnosť ako jedna hrubá vrstva. A napokon, aj v zimnom vykurovacom (v niektorých prípadoch až prekurovacom období) sa dajú letné kúsky zaujímavo nakombinovať s dlhými nátelníkmi a spraviť tak bežný outfit o čosi iným.

Tak do kombinovania priatelia :o).