Viglas - 2

1. Rozprávková svadba

Najkrajšia zimná rozprávka je určite Popoluška. Každý poznáme jej koniec. Krásna svadba, Popoluška na koni, všade navôkol krásny biely sneh. Doplňte si k tomu zámocké priestory a k pocitu rozprávkovej svadby už naozaj nič nechýba.

2. Sneh je príjemnejší ako dážď

Počas celého leta sa musia nevesty stále pozerať na predpoveď počasia a tajne dúfajú, aby práve v ten ich deň nepršalo. Komu sa však nepáči sneh? Sneh nie je prekážkou, sneh je krásnym doplnkom k bielym nevestiným šatám.

Viglas

3. Romantické svadobné fotenie

Fotografovanie v svadobných šatách je neodmysliteľnou súčasťou celej svadby. Vždy sa hľadá romantický priestor, ktorý by dotváral celkový efekt fotky. Trblietajúce sa vločky, zasnežená krajina, to je pravá romantika! Výhodou sú aj krásne červené líčka vyštípané od mrazu, aké nevytvorí ani šikovná kozmetička.

4. Svadobné šaty akékoľvek chcete

Keď sa povie svadobné šaty, každý si predstaví krásnu honosnú róbu. Je ťažké spojiť takéto šaty s horúcim počasím, aké mávame posledné roky v lete. Tento problém vás nemusí trápiť v zime. Dokonca si budete môcť zobrať aj krásny biely kožúšok.

5. Zábava so všetkými hosťami

Aj vy ste sa už určite stretli s tým, že kvôli teplu v sále plnej tancujúcich ľudí sa polovička z nich vždy presúva do vonkajších priestorov, aby sa trošku schladila. V zime bude určite každý rád, že je dnu v teplúčku, a tak budete mať všetkých svadobčanov stále pokope. O to lepšia bude zábava ;)

6. Netradičná svadobná výzdoba

Poznáte tie fotky zo svadieb, všetky sú krásne, plné rôznofarebných kvetov. Práve vaša výzdoba môže byť originálna. Ihličie, šišky, snehové vločky, kľudne aj vianočné výzdoby. Trblietky, svetielka, to všetko je v zimnom období dovolené.

Viglas - 2

7. Tie najlepšie výslužky a darčeky pre hostí

Tradične dostávajú hostia zo svadieb kopu koláčov. Čo keby ste ich vy prekvapili fľaštičkou medu, čajom alebo párom rukavíc? Takýto darček si možno nechajú ako suvenír a na vašu rozprávkovú zimnú svadbu určite nezabudnú.

8. Celá rodina pokope

Stretávame sa s tým, že svadobčania si aj týždeň pred svadbou rozmyslia a odrieknu svoju účasť. Leto je predsa len plné dovoleniek a ľudia chcú víkendy stráviť niekde v pohode pri vode. Zima je však ideálny čas, aby sa celá rodina stretla bez zbytočných výhovoriek.

9. Svadobná torta a koláče

Torty bývajú ozdobou celej svadby. Je však škoda, že nemôžu byť vystavené po celý čas na obdiv. Zapadajúce slniečko neprospieva ani koláčom. Počas zimných mesiacov sa o ich skladovanie nemusíte báť.

10. Voľné priestory

Máte vysnívaný priestor no je už rok dopredu obsadený? S tým v zime problémy nebudú. Nebudete sa musieť báť ani toho, že nenájdete dekoratérku alebo DJ-a. Všetko pre vás môžeme pripraviť i my, stačí, keď si vyberiete priestor, ktorý sa vám bude páčiť.

Zimných víkendov je viac než dosť, tak neváhajte a kontaktujte nás!!!