cokoladove_palicky

Pri tom všetkom, čo máte pri plánovaní svadby na starosti, sa zdajú byť darčeky pre hostí tým posledným, na čo myslíte. A možno práve preto je vhodné pripomenúť si aj túto drobnosť, aby ste na ňu nezabudli. Pokiaľ si aj zimnú svadbu či naopak tropickú letnú svadbu chcete vykvetinkovať bez ujmy na ozdobách a zároveň pripraviť hosťom malé milé darčeky, tu je niekoľko tipov na čokoládky so sušenými kvetinkami. Môžete ich pripraviť vlastnoručne, teda ekonomicky :o) a zároveň prekvapiť a potešiť hostí, ktorým sa tieto netradičné podarúnky určite budú páčiť.

4 kroky ako na darčeky pre hostí

 

cokoladove_palicky
Zdroj obrázku: www.sugarandcharm.com

1. Správne vykvetinkované čoko darčeky pre hostí

Keď budete vyberať kvetinky na bonboniérky, je potrebné zobrať do úvahy množstvo detailov, aby nielen vyzerali skvele, ale aj chutili ako majú, a teda aby ste z nich vyťažili maximum. Jedlé kvetinky sú dnes k dostaniu, môžete si dokonca vyberať druhy i farby a doladiť ich tak k téme vašej svadobnej výzdoby. Pri výbere myslite aj na to, na akom pozadí sa majú vynímať (biela, mliečna, horká čokoláda).

 

darceky_pre_hosti
Zdroj obrázku: www.Aliexpress.com

2. Individuálne navrhnuté čokoládky pre hostí

Darčeky pre hostí sú jednou z príležitostí vyjadrenia vašej spoločnej kreativity, preto ukážte, čo je vo vás a darujte niečo skutočne autentické, pripomínajúce vás dvoch viac ako čokoľvek pochádzajúce z pásovej výroby. Čokoláda je tvárny materiál, z ktorého môžete vykreovať akékoľvek tvary v závislosti od formičiek, ktoré použijete. Pralinky, srdiečka, holubičky, kvetinky, tabuľky či čoko lyžičky rozpustné v horúcom nápoji… V závislosti od tvaru a veľkosti čokolády použite buď celý kvietok alebo len jednotlivé lupienky. Pokiaľ sa rozhodnete pre zložitejšie textúry, mix okvetných lístkov v kombinácii so sušeným ovocím či orieškami dodá vašim kreatívnym darčekom pre hostí skutočne výnimočný charakter.

Bude vás zaujímať: Čokoláda a svadba – jednoznačne skvelá kombinácia

3. Vlastnoručne robené darčeky pre hostí

Pokiaľ na to chcete ísť profesionálne, poraďte sa s čoko odborníkom vo vašom okolí, no ak chcete zachovať nielen nízkorozpočtovú úroveň, ale aj čisto vlastný prejav, nechajte to na svoj šiesty zmysel pre chuť a vkus. V takomto prípade, teda ak idete na to bez kouchingu, zainvestujte do kvalitnej čokolády a slušného náradia, nakoľko čoko pochúťka v tekutom stave občas dokáže potrápiť.

Čítajte aj: Osobné vianočné darčeky z domácej dielne

 

svadobne_darceky
Zdroj obrázku: www.Aliexpress.com

4. Zaujímavo zabalené čoko darčeky

Prezentácia predstavuje veľmi veľa z výsledného efektu. Veď predsa chcete predviesť vaše dielo v čo najlepšom svetle. Práve obal bude prvým zhliadnutým impulzom, ktorý hostia uvidia na stoloch hneď pri príchode, preto použiť personalizované krabičky s peknou kartičkou s vašimi menami a dátumom sobáša, dozdobené kvetinkou, stuhou či akokoľvek inak, je priam nevyhnutnosťou efektívne prezentujúcou celú vašu doterajšiu cukrársku snahu.