Bu-Butik_PAULINE-BEIGE

Opäť sme tu so šatami pre bežné ženy a dámy s krivkami hodnými obdivu. A aby bolo čo obdivovať ešte viac, tu je niekoľko nadčasových kúskov do vašich šatníkov, v ktorých hravo zvládnete rôzne seriózne i menej vážne príležitosti. Vďaka skvelým strihom, materiálom a veľkostiach 38 – 48 sa vždy budete cítiť skvele, čo je v akejkoľvek situácii kľúčové pre vaše pozitívne vyžarovanie a nápaditosť. Ale poďme ku konkrétnym šatám, lebo opäť je čo obdivovať.

Nadčasové šaty pre moletky

Trvanlivo jednoduché šaty pre moletky

Pokiaľ obľubujete nadčasové kúsky ako my, túto jednoduchosť si zaručene zamilujete. Dámske šaty s riasením v jednofarebnom prevedení stavili na veľmi jednoduchý strih a kvalitný materiál, vďaka ktorým len tak ľahko z módy nevyjdú. Krátky rukáv, dĺžka nad kolená a mierne riasenie na boku sú jedinými highlight-mi, ktoré jednoduchému strihu dodávajú šmrnc a v kombinácii s ním vytvárajú nesmrteľnú nadčasovosť. Môžete ich nosiť skutočne kamkoľvek – do školy, do práce, na večierky či koktaily, rodinné oslavy…Vhodne skombinované náležite zastanú akúkoľvek funkciu. A kombinácie sú opäť nepreberné – od bižutérie, farebného kardigánu a letných sandálikov, cez perly, elegantné sako a lodičky, šatky, šály a štóly, brošne, náramky či dokonca opasky, vysoké čižmy či nízke čižmičky, tieto jednoduché dámske šaty sú skutočným chameleónom, ktorého len tak hocičo neprekvapí. A tento postoj čoskoro prepožičajú aj vám. A ako to všetko vieme? Lebo jedny z nich hviezdia aj v našom šatníku :o).

Bu-Butik_RACHELA-BLACK
Zdroj obrázku: www.Bu-butik.sk

Koktailové šaty pre moletky s kontrastnými švami

Minimalistický strih s maximalistickým efektom kontrastných švov vyznie aj keby ste nechceli. Tieto jednofarebné šaty sú vďaka svojej jednoduchosti tak nadčasové, že ich môžete nosiť kamkoľvek, navyše do nekonečna. Pritom vôbec nie sú nudné, práve naopak. Kontrastné lemovanie predných i zadných švíkov vám vyčaruje postavičku ako lusk, aj keď bez nich to tak byť nemusí.

Mierne stojatý golier dodá celej siluete ten správny šmrnc, vďaka ktorému ušetríte na ďalších doplnkoch. Elegantná dĺžka po kolená, ¾-ové rukávy a skryté zapínanie na chrbte patria k základným detailom zabezpečujúcim komfortné nosenie. Príjemný, mierne elastický materiál vám sadne ako druhá koža, ktorá vám dodá tú správnu dávku sebavedomia, kamkoľvek sa pohnete. Klasické šaty pre moletky s kontrastnými pásikmi doplnia vašu tohtoročnú jesennú kolekciu v aktuálnych farbách – zelená, gaštanová, béžová či červená. Stačí si len vybrať.

Bu-Butik_PAULINE-BEIGE
Zdroj obrázku: www.Bu-butik.sk

Šaty pre moletky na oslavy

Čaká vás slávnostná príležitosť v rodine či v práci? Chystáte sa na Stužkovú či malú svadbu ako mama? Alebo túžite zažiariť na vianočnom večierku? Potom isto riešite otázku, čo na seba.

Dámske šaty s ozdobným prešívaním sú vhodným riešením na večierky, oslavy či party a zaiste vám padnú do oka aj pokiaľ sa nikam nechystáte :o). Empírový strih sústreďujúci pozornosť do vrchných partií stavia na sofistikovanosti výstrihu s rázporkom a náprsenky s prešívaním vychádzajúcim z vysoko posadeného pásu. Jednoduchá sukňa po kolená, dlhé rukávy a skryté zapínanie na zips na zadnom diely sa postarajú o pohodlné nosenie podmienené aj príjemným mierne prispôsobivým materiálom.

Farebné prevedenie ako smaragdovo zelená, kráľovská modrá či tehlovo červená dodávajú empírovým šatám pre moletky sýtosť, vďaka ktorej bude váš večierok dokonale šťavnatý.

Bu-Butik_TAMARA-KNITWEAR-GREEN
Zdroj obrázku: www.Bu-butik.sk

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.