Bu-butik_szyfonowa-sukienka_3538

Máme tu ďalší záver roka a s ním aj tradične súvisiace spoločenské podujatia. Ak vás čaká Stužková, koncoročný večierok alebo „len“ vianočná dámska jazda, určite to chce niečo zaujímavé na seba. A Družička vie, ako na to, lebo Bu-butik.sk vie, kde to zobrať :-).

Profi_banner_dlhy

Mladistvé a moderné šaty na Stužkovú

V korzetových šatách na Stužkovú

Hoci diktát módy spravil zo Stužkovej ples oslavovaný vo veľkých róbach, ak zvolíte mladistvejší štýl, určite vám to na kráse neuberie. Práve naopak. Tento štýlový kúsok s korzetom a mierne skladanou sukňou vyzerá vďaka svojmu strihu dostatočne slávnostne a vďaka dĺžke dostatočne mladistvo na to, aby ste zažiarili. Svojou jednoduchosťou presne vystihuje maturantskú krásu a pokiaľ zvolíte výraznejšie doplnky nepokazíte rovnako nič ako keď na ne v behu zabudnete. Korzetové šaty na Stužkovú sú úžasné aj čo sa materiálu týka. Ľahučký, penový, perfektne držiaci tvar, je presne to, čo v tento významný večer potrebujete. Vhodne vykrojený vršok nechá vyniknúť dekolt, prieramky nespotíte a zmeny tvaru sa nemusíte obávať. V rôznych farebných variáciách týchto šiat môžete byť buď výrazná alebo nenápadne elegantná. V kombinácii s bolerkom a vysokými podpätkami nie je čo pokaziť.

Bu-butik_gorset-sukienka-z-p_2463
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Jemné šifónové šaty na Stužkovú

Rafinovaný výstrih, zvýraznenie v páse a dĺžka tesne pod kolená z vás spravia femme fatale vašej Stužkovej. Vynikajúci strih zvýrazní presne to, čo je vhodné a zakryje aj problémovejšie partie. Praktické široké ramienka dávajú priestor na vhodnú podprsenku, kým nenápadný zips na chrbte umožní obliekanie aj so slávnostným účesom :o). V kombinácii s ľahkým padavým šifónom tieto spoločenské šaty na Stužkovú doladia svoje dielo k dokonalosti.

banner_zmenaren_dlhy

V jemnučkej mätovej budete ako rozprávková víla, no pokiaľ by ste chceli zvýrazniť svoje prednosti viac, máte na výber ďalších 5 farieb od sladkej malinovej, cez sýtu červenú, kráľovskú modrú a tmavomodrú, až nadčasovú čiernu. Akúkoľvek zvolíte, v šifónových šatách na Stužkovú bez povšimnutia nezostanete.

Bu-butik_szyfonowa-sukienka_3538
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Šaty s kruhovou sukňou pre mladistvý vzhľad

Pokiaľ nemáte rada veľké róby, no v slávnostný večer Stužkovej by ste predsa len chceli byť za dámu, zvoľte šaty s kruhovou sukňou. Ich jednoduchý strih a pohodlný materiál vám umožnia cítiť sa príjemne a zároveň vyzerať oslňujúco. Základný top s lodičkovým výstrihom je strihaný vysoko prakticky, aby ste vaše organizačno-javiskové schopnosti mohli predviesť v plnom rozsahu bez pocitu, že vám niečo niekde odstáva, vykúka či neprilieha :o) a zároveň svojím minimalizmom dáva dostatočný priestor na vyniknutie peknej bižutérie či šperkov. Kruhová sukňa odlišuje tieto šaty na Stužkovú od bežných koktailiek, vďaka čomu nezaniknete v dave a môžete sa dať vykrútiť na akýkoľvek hudobný štýl. Ak vám príde malinová dosť výrazná, siahnite po iných farbách. Na výber ich máte…(pomôž, koľko? Strácam saaaa)

Bu-butik_sukienka-kolo-deko_3527
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

A ešte sme neskončili. Najbližšie predstavíme pár kúskov šiat aj pre maminy na Stužkovú.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.