Bu-butik-TAMARA-KNITWEAR-MAROON-FRONT

Stužková je bez pochýb veľká udalosť nielen pre maturantky, ale aj maminy. A keďže aj tie sa chcú páčiť, pripájame aj výber šiat na Stužkovú pre mamy. Či sa vo vašom Bu-butiku zladíte spoločne, alebo sa zameriate na prednosti každej z vás jednotlivo, už necháme na vás. Každopádne, je z čoho vyberať.

Elegantné šaty na Stužkovú pre mamu

Slušivé koktejlové šaty s riasením

Uprednostňujete kokteilovú jednoduchosť, no aj napriek tomu by ste rada na slávnostnú Stužkovú zvolila niečo rafinovanejšie? Čo tak spojiť základný strih s jemným detailom? Tieto dámske šaty s riasením vyzerajú na prvý pohľad nenápadne, no práve decentné nazberanie na boku im dodáva rafinovanejší šmrnc. V jednofarebnom prevedení sú kombinovateľné s akýmkoľvek sakom, bolerom, štólou či iným zahrievajúcim doplnkom, ktorý počas večernej zábavy kľudne môžete odložiť, nakoľko slušivé krátke rukávy vás neodhalia viac ako je vhodné. Skrytý zips a rozparok na zadnom diely umožňujú nenáročné obliekanie a voľnosť pohybu, kým kvalitný materiál s podšívkou vám pomôžu cítiť sa príťažlivo. Šaty na Stužkovú pre mamu s riasením môžete doplniť jemnými či výraznými šperkmi, nakoľko jednoduchosť ich prevedenia zvládne oba varianty. V piatich farebných prevedeniach môžete byť rovnako výrazná ako sofistikovane nenápadná. Stačí si len vybrať.

Bu-butik_vra
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Šaty pre mamu s ozdobným prešívaním

Ženské krivky nie sú problém, rovnako príťažlivo sa môžete cítiť aj v šatách veľkosti L – viac XL. Napríklad dámske šaty s ozdobným prešívaním zamerané na vršok odpútajú pozornosť od spodných partií a nechajú vyniknúť to pekné :o). Mierny výstrih s jemným rozparkom a široký pás pod prsiami sú zvýraznené kontrastným lemom, ktorý dodáva šatám jemnú vyumelkovanosť. Dlhý zips na zadnom diely umožňuje pohodlné obliekanie, slušivá dĺžka po koleno prirodzený pohyb a vysoko kvalitný úpletový, mierne elastický materiál je zárukou pohodlného nosenia. Ak vás zaujali tieto šaty pre mamu na Stužkovú, vyberte si z aktuálnych jesenných farieb – gaštanová, olivovo-zelená, kráľovská modrá alebo výrazná červená môže byť aj vaša. Detaily na šatách vám ušetria výdavky na honosné doplnky, bez ktorých sa tentokrát v pohode zaobídete.

Bu-butik-TAMARA-KNITWEAR-MAROON-FRONT
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Rafinované šaty pre mamu s výstrihom nielen na Stužkovú

Ak by ste predsa len rada zvolili niečo odvážnejšie ako slušné koktailové šaty s detailmi, tieto šaty so zavinovacím výstrihom z vás spravia divu. Strih stále postavený na jednoduchosti však stavil na prekladaný výstrih, ktorý v správnej miere zvýrazní požadované partie. Vrchný diel doplnený o úplne základnú sukňu je tak sofistikovaný v tej správnej miere a s vhodne zladenými doplnkami mu nie je čo vytknúť. Praktické hrubé ramienka, slušivá dĺžka po koleno a mierne elastický, ľahko padavý materiál bez podšívky, do ktorého hladko vkĺznete vďaka výstrihu, zvýrazní vašu postavičku a zároveň neobmedzí v pohybe. Či zvolíte nenápadné béžové, šťavnaté bordové alebo nadčasové čierne, v týchto šatách na Stužkovú zaručene zažiarite.

Bu-butik_bordo
Zdroj obrázku: www.bu-butik.sk

Vybrali ste si? Ak nie, pozrite si aj ďalšie zaujímavé a hlavne nositeľné a praktické kúsky na www.bu-butik.sk . Obliekame sa tam aj my :o), tak veríme, že si vyberiete. Ak nie na Stužkovú, tak na koncoročný večierok či dámsku jazdu, o ktorých viac už čoskoro.

Čítajte aj: Šaty na Stužkovú pre maturantky i maminy

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.