vegetariansky_bufet

6. Obľúbené overené songy

Prevraciate oči pri hitoch rokov dávno minulých? No zaručene je dôvod, prečo sa na svadbách hrávajú. Davy ich jednoducho milujú a bavia sa na ne, tak prečo im neposkytnúť zábavu, na ktorú čakali, kým sa nedostali na vašu svadbu?

hudba_na_svadbu_CD pinterest.com
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

7. Milé detičky na svadbe

Začlenením detí do svadobnej družiny nemôžete urobiť chybu. Vyobliekané do formálnych dospeláckych outfitov, so zábavnými značkami v rukách či zamestnané úlohami, ktoré zoberú seriózne vážne, budú skvelým impulzom pre fotky a video. Bez ohľadu na to, koľko milých detí vaši hostia videli pred vašou svadbou, každé ďalšie zaručene vyčarí úsmev na tvári.

 

deti na svadbe
Zdroj obrázku: www.blog.qcweddings.com

Bude vás zaujímať: Deti na svadbe – Časť 1.

8. Polnočný svadobný bufet

Studené snacky alebo teplá polievka či jedlo sa po pretancovanej zábave určite zídu. Aby ste party udržali do ranných hodín, servírujte niečo zaujímavé aj okolo polnoci, resp. cca 3-4 hodiny po prvom chode. Ak si na slávnostný bufet necháte aj sladké zaujímavosti, urobíte ho ešte zaujímavejším.

vegetariansky_bufet
Zdroj obrázku: www.mazelmoments.com

Čítajte aj: 14 tipov na slávnostný svadobný bufet – Časť 1.

 

9. Trávnikové hry na letnej svadbe

Keď si už myslíte, že ďalšie kolo nedáte… dáte :o). Hostia milujú hry. A hoci ste už túto svadobnú sezónu hrali niekoľkohodinové koktailové hry, to ešte nie je dôvod, prečo neposkytnúť tento druh zábavy aj vašim hosťom. Uvidíte, že hry pre hostí nielen na letnej svadbe budú hitom pre účastníkov každého veku.

Letna_svadba_hry
Zdroj obrázku: www.Intimate Weddings.com

10. Svadobné hashtagy

Kým starší príbuzní a rodinní príslušníci môžu byť mimo tejto súčasnej zábavy, vaši mladší priatelia zaručene nezabudnú postovať a hashtag-ovať najnovšie fotky z aktuálnej svadobnej oslavy na sociálnych médiách po celom svete. Takže, vytvorte si perfektný hashtag, sharujte ho a sledujte ako vaše svadobné fotky valcujú internet.

 

Čítajte aj: 10 svadobných detailov, ktorých sa neviete nabažiť – Časť 1.