saty-pre-druzicky-2017

S novým rokom prichádzajú aj nové tipy, vyhliadky a trendy, vďaka ktorým sa môžete inšpirovať a oživiť si vašu tohtoročnú svadbu, aby ste boli „in“. Čo sa bude diať, nosiť či jesť na svadbách, oslavách a párty realizovaných v najbližšej sezóne v zámorí, ale aj u nás? Inšpirujte sa a zorientujte sa. Takéto budú nové svadobné trendy 2017 vládnuce nasledujúcej svadobnej sezóne.

Novinky vo svadobných trendoch 2017

1. Trendy svadobné šaty á la odhalené ramená

Prehliadkové móla sú zaplnené svadobnými róbami bez ramienok zvýrazňujúcimi pekný dekolt a to bez ohľadu na dĺžku rukávov. Okrem odhalených ramien však budú dominovať aj veľké našuchorené sukne, hlboké výstrihy či púdrová farebná paleta. Takže na svoje si prídu aj nevesty, ktoré to radi iné ako biele.

svadobne-saty-2017-Milla Nova Bridal
Zdroj obrázku: www.DeerPearlFlowers.com

2. Neutrálna základná farebná schéma

Rastúci trend zaznamenávajú neutrálne farby ako telová, béžová, sivá ako základ či podklad pre kombináciu s inými, viac či menej sýtymi farbičkami, ktoré sa k nenápadnej báze vynikajúco hodia.

3. Ružová je aj v roku 2017 stále trendy

Je natoľko romantická, že sa jej len tak jednoducho nedá zbaviť. Tak prečo by aj. Ružová je na svadbách takmer nepretržite a tohtoročná jemná púdrová je veľkým hitom. Od šiat družičiek, cez svadobnú kyticu, dekorácie stolov až po svadobnú tortu, táto nežná a pritom stále elegantná farba na svadby jednoducho patrí. Aj v roku 2017.

saty-pre-druzicky-2017
Zdroj obrázku: www.weddingcolours.com

4. Viac prírody na trendy svadobnej oslave

Viac prírodných prvkov vo svadobnej výzdobe ide ruka v ruke s aktuálnou Pantone farbou, ktorou je zelená. Konáriky a vetvičky namiesto kvetinových aranžmánov, šišky ako doplnky, pníky a drievka namiesto sklenených svietnikov či ako podstavce na svadobnú tortu…To všetko vo svojom naturele zažiari na svadbách 2017.

svadobna-vyzdoba-2017
Zdroj obrázku: www.weddingforward.com

5. Trendovo voľné kvetinové aranžmány

Rovnako ako vlani, aj tohto roku môžete na pevne upnuté hlávky ruží zabudnúť. Romantiku a zasnenosť do svadobnej kytice či kvetinových aranžmánov girlandového typu vnesú strapaté kompozície rôznych kvetov, často lúčnych či netradičných.

svadobne-kytice-2017
Zdroj obrázku: www.ohbestdayever.com

Čítajte aj: Aké budú nové svadobné trendy 2017? – Časť 2.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.