gastro-trendy-2017

A pokračujeme v trendovaní. Lebo svadobné trendy 2017 sa netýkajú len šiat a výzdoby z časti 1. , ale aj ďalších prvkov svadobnej oslavy. Nech sa páči, inšpirujte sa.

6. Eklekticizmus ako svadobný trend 2017

Tak, ako sa Eklektická škola sa usilovala zladiť do jedného celku protirečivé názory, rôznorodé prvky, smery, či teórie, rovnako svadobné trendy roku 2017 kladú dôraz skôr na nedbalé ako na prehnane usporiadané vibrácie. Vychádzajúc z tézy – menej starostí, väčší efekt :o) prichádza na rad ležérne nonšalantný umelecký look vo všetkých smeroch. Kvetinové aranžmány nemusia byť úplne totožné, rovnako ako šaty družičiek, pričom ležérnejší štýl a viac voľnosti si môžu dopriať aj svadobní hostia. A rovnako ako sa budú líšiť oni, aj svadobné stoly budú mierne odlišné. Začať s týmto štýlom už od svadobných oznámení je priam výzvou, takže, pokiaľ vám tento nedbalý look učaroval už v začiatkoch, smelo do toho.

 

7. Jedlo a nápoje však musia ladiť

Hoci doladenie nápojov k jedlám je bežnou gastronomickou záležitosťou, v tomto smere sa na rozdiel od dekoratívnej eklektiky bude klásť dôraz na každý detail oveľa viac ako inokedy. Gurmáni si tak okrem iného môžu nárokovať na svoje aj na základe aktuálnych trendov, a tak nielen k hlavnému jedlu, ale ku každému servírovanému sústu – od úvodného cocktailu, cez predjedlo, až po polnočný bufet, je vhodné doladiť správny drink.

gastro-trendy-2017
Zdroj obrázku: www.bestweddinglist.com

Čítajte aj: Osviežujúce nápoje na letné oslavy

8. Renesancia poschodovej svadobnej torty aj v 2017

Pokiaľ ste prepadli cup cake trendom posledných rokov, musíme vás sklamať. Tieto dizajnové miniatúrky totiž postupne ustupujú do úzadia a renesanciu zažívajú, nikdy celkom nezanedbávané, poschodové torty. Stará dobrá klasika, ktorá vždy poskytovala priestor na rôzne veľkosti, chute, prevedenia…Ak sa vám teda pozdáva naturálne nahá či minimalisticky jednoduchá svadobná torta, nič vám nebráni užiť si ju a zároveň byť trendy.

svadobne_torty
Zdroj obrázku: www.elegantweddinginvites.com

Bude vás zaujímať: Nahé torty

Objavili ste aj vy nejaké trendy, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Napíšte nám do KOMENTÁROV.