palacinky

Zabudnite na klasické chlebíčky. Čo tak zakomponovať do vášho rozlúčkového bufetu interaktívny nápojový či iný raut? Či plánujete uvoľnený večierok alebo seriózne soiree, jedno z nasledujúcich riešení bude zaručene to pravé. Ako teda zostaviť atraktívny bufet na rozlúčkovú párty? Inšpirujte sa.

Aký bufet je vhodný na rozlúčkovú party?

 

1. Na rozlúčkovej párty nesmie chýbať Mimosa

Žiadny brunch sa nezaobíde bez aktuálne trendy Mimózy, preto by ste na ňu nemali zabúdať ani pri vašej rozlúčkovej párty. Servírujte aj rôzne druhy džúsov, sirupov a ovocie na dozdobenie každého cocktailu. Ak vám Mimóza neučarovala, namiešajte si akýkoľvek iný koktail podľa vlastnej chuti. Veď výber je skutočne viac ako široký.

Mimosa
Zdroj obrázku: www.notquitevegetarian.com

2. Kávový alebo čokoládový bar na svadbu a inú oslavu

Káva samozrejme nesmie chýbať. Ak nemáte vo svojej fanúšikovskej výbave kvalitný stroj, skúste ho prenajať, prípadne vylepšiť servírovanie detailne vyladenými doplnkami. Okrem náležitého alkoholu nezabudnite na ochutené sirupy, toppingy či koreniny, ktorými si hostia môžu svoju šálku kávy dochutiť podľa vlastného vkusu. To isté platí o čokoláde, ku ktorej môžete doplniť aj pekné sušienky, marshmallows či dokonca nakrájané ovocie. Zalizovať sa budú nielen mladší účastníci podujatia :o).

Čítajte aj: Čokoláda nielen pred svadbou

kava
Zdroj obrázku: www.notonthehighstreet.com

3. Kreatívny cupcake bufet na akúkoľvek oslavu

Ste pripravený na najjednoduchšie dezertové riešenie? Upečte za plech cupcake-ov, no pred večierkom si v žiadnom prípade nerobte starosti s ich zdobením. Namiesto toho zaobstarajte rôzne toppingy, trblietky, jedlé gorálky a iné ozdôbky, ktoré naservírujte do milých mištičiek. A presne týmto ťahom spravíte cup-cake bufet  skvele interaktívnym. Jednoduché a geniálne riešenie šetriace čas a prinášajúce kopu nových nápadov. Ak navyše priložíte aj malý fotoaparát, všetky kreatívne riešenia hostí budete mať zdokumentované a zaarchivované pre budúce riešenia :o).

kvetinkove_jarne_cupcakes
Zdroj obrazku: www.weddingomania.com

4. Palacinkový bufet á la obslúž sa sám

Brunch bez palaciniek a vaflí? Nežartujte. Veď práve toto je tá správna chvíľa osladiť si život. Opäť stavte na kreativitu hostí a servírujte všetky prislúchajúce palacinkové pochutiny od džemov, ovocia, šľahačiek, čokolád… a variovať môžete aj v zdravšom slanšom duchu :o). Zbiehajú sa vám slinky už teraz? Tak tento bufet naozaj nevynechajte.

palacinky
Zdroj obrázku: www.story.wedding.com.my

Pokračujeme nabudúce :o)

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.