ocna-gelova-maska

Po vianočných sviatkoch, Štefánskej zábave, Silvestrovskej oslave a celom plesovom období party a ponocovania, ktoré, hoci je pre našu duševnú stránku povzbudzujúcim, pre tú fyzickú je určite zaťažkávacou skúškou, by to chcelo nejaký vylepšovák. A hoci duša pookreje, telu neskoré jedenie kadečoho, pitie alkoholu a netrénované ponocovanie s tanečnými aktivitami dá zabrať. A to nám (ne)prirodzene dá pocítiť na našom zovňajšku :o(.

Teraz vás určite nechcem nahovárať na to, aby ste sa nezabávali, ani na to, aby ste sa spoliehali na externé podporné prostriedky a išli do toho na maximum, ale trošku pomôcť si určite môžeme :o). Pokiaľ to party harašenie nebudeme prevádzkovať celú plesovú sezónu s maximálnou intenzitou, organizmus to nejako rozdýcha. A aby to predýchala aj naša vizáž, je tu niekoľko zaujímavých pomôcok, ktoré som už stihla vyskúšať za vás.

ocna-gelova-maska
Zdroj obrázku: Pinterest

Zamaskujte opuchy očí maskou

Začnime očami, nakoľko práve na nich únavu poslednej noci najviac vidno. A aby sme niečo videli (okrem tej únavy), tento chladivý belasomodrý gél vám oči otvorí, viečka odťaží a ďalší deň tak bude hneď svetlejším aj po prebdenej noci. Zamaskovať oči maskou nemusíte len na škraboškovej party, ale práve po nej. Upokojujúca očná maska z dielne Mary Kay  ochladí, hydratuje a zmierni tak opuch očného okolia, pričom je tak nenápadná, že ju nemusíte zmyť a môžete ju mať po ruke kedykoľvek.

Čítajte aj: Ako sa správne starať o očné okolie

 

Gélová očná maska – mňamka pre opuchnuté oči

Kombinácia zeleného čaju, uhorky a šípok znie skvele hneď od začiatku. Takže vaše oči si pochutia po všetkých stránkach a okrem lepšieho vzhľadu si môžu užívať aj ďalšie výhody, želané nielen po ponocovaní pre zábavu. Kým antioxidačný zelený čaj ochráni pred voľnými radikálmi, uhorka upokojí a šípky spevnia a vyhladia, vy sa môžete tváriť, že včera sa vlastne nič nedialo.

V praktickom malom kelímku nie je problém mať túto masku po ruke kedykoľvek. Ak ju navyše budete skladovať v chladničke, opuchy budú miznúť ešte skôr ako by ste čakali. A tak sa s opuchnutými očami už nemusíte trápiť a hor sa do plesovej sezóny :o).

Ak už teda máte pripravené miesto na poličke na tento belasí zázrak alebo ak aj nie, kontaktujte ma :-).

Skvelú zábavu vám želám.

Bude vás zaujímať: Ako pripraviť pleť na plesovú sezónu