Bu-butik_saty_s_rolakom

Tohtoročná zima sa nám veru poriadne vybúrila a aj meteorológom je ťažko povedať, či si už dala záverečnú. Každopádne, so zhadzovaním vrstiev oblečenia to ešte netreba preháňať, radšej si teda zaobstarajte do šatníka niečo prechodné a stále teplučké. Ako napríklad tieto šaty do posledných chladných dní, ktoré pre vás vybral Bu-butik.sk.

Novinka na zahriatie – ležérne šaty s rolákom

Bu-butik_saty_s_rolakom

Závan teplejších dní už cítiť aj tu, veď motýliky na šatách mávajú za svoje, no hrubší zahrievajúci úplet a praktický rolák vám nedajú prechladnúť ani pri zubatom slniečku na konci zimy. Ležérnosť strihu podčiarkujú veľké bočné vrecká, ktoré zakryjú boky a skryjú potrebné maličkosti. Kratšia dĺžka zas nechá vyniknúť nohám v hrubých pančuchách, legínach či čižmách nad kolená. Dievčensky romantické šaty s rolákom a veľkými vreckami sú ideálne nielen do školy, ale aj do kina s kamarátkami, na prechádzky s drobcom či na kávu s kýmkoľvek. Ak ešte nemáte chuť na motýle, vybrať si môžete z ďalších štyroch vzorov – zimný svetrový, popísaný Love, čierny s vanilkovými kvetmi, grafitový s čiernymi detailmi.

Biznis šaty nielen do kancelárie

Bu-Butik_saty_so_stojacikom

Maximálne minimalistické, a preto nadčasovo elegantné biznis šaty stavajú na svojom strihu a farebnom prevedení, ktoré z nich robia práve takýto neprehliadnuteľný kúsok. A hoci by sa na prvý pohľad mohli zdať nudné, ich klady oceníte, až keď budete skúmať ďalej (samozrejme, ak sa tak nestalo už na prvý pohľad). Jednoduchý puzdrový strih s dlhým rukávom, zadným rozparkom, v hladkom čiernom prevedení je ozvláštnený bielym golierikom a manžetami, ktoré z neho robia šaty trošku inej kategórie. Zďaleka v nich však nemusíte vynikať len v kancelárii a len v základnom prevedení. Farebná a strihová jednoduchosť totiž vytvárajú ideálny priestor na doplnky ako opasok, bižutéria či zaujímavá taška. Hoci, kto to rád nekomplikované, pohodlne si vystačí aj so základnou verziou.

Limitovaná edícia – elegantné šaty s výstrihom na chrbte

Bu-Butik_elegantne_saty

Pokiaľ rady vynikáte v dave, limitovaná edícia šiat je stvorená presne pre vás. Navyše v tomto sofistikovanom modeli sa vám to podarí bez zaváhania. Vďaka poddajnému materiálu sadne ako uliaty, pomocou správneho strihu dôkladne vytvaruje krivky a čo vpredu lodičkovým výstrihom zakryje, to na chrbte rafinovaným spôsobom odhalí. Vďaka dĺžke po kolená, ¾-ovým rukávom a takmer nenápadnej grafity farbe s čiernym vzorom abstraktných kvetov je však všetkého tak akurát. A tak sa pri všetkej tej rafinovanosti týchto elegantných žakárových šiat stále môžete cítiť ako vo svojej druhej koži. A práve to je na nich to skvelé.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.