gelovy-ruz-polomatny

V posledných dňoch sme si veľa slniečka neužili, preto ma pochytila taká farbičková nálada a jednoducho som si chcela tie šedivé dni trochu prifarbiť :-). Tí, čo ma poznajú, vedia, že to nie je veľmi často, ale občas sa to predsa len stáva. Veď som predsa Družička :-). Našťastie sa mi tentokrát dostali pod ruky úžasné rúže s ešte lepším zložením, ktoré na túto aktivitu padli úúúplne vhod. A tak začal farebný deň s gélovým rúžom.

gelovy-ruz-polomatny
Zdroj obrázku: Mary Kay Canada

Skvelý rúž pre skvelý deň

Osobne uprednostňujem skôr nenápadnejšie ružové odtiene s miernym odleskom, ktoré môj favorit dokonale spĺňa. Polomatný gélový mi prišiel pekný na obrázku, no nevedela som si ho veľmi predstaviť. Až kým sa mi nepredstavil sám. :-) Sýta farba, vyslovene zamatové zloženie, ktoré pocítite už pri aplikácii a ten pocit na perách… Akože naozaj nie som závislá na takýchto veciach, ale toto ma fakt dostalo. Doteraz som už prirodzene poskúšala kadečo, niekedy to bolo priam nerozotierateľné, brr, ale tento rúžik by som natierala podchvíľou, akurát nebolo treba. :-)

Prečo je gélový rúž taký neodolateľný?

Pokiaľ sa vám doterajšie rúže rozpíjali či rozmazávali, preto ste sa nimi nerozmaznávali, či dokonca ste mali pocit, že z pier „odstávajú“ (áno, aj také sú), tentokrát sa toho vôbec nemusíte obávať a kľudne si môžete dopriať sýte farby. Dokonca aj jemné vrásky si dajú day off. Slnečnicový olej a jojobový extrakt sú známe svojou vyživovacou schopnosťou a hydratáciou, preto nechýbajú ani v tomto rúži. Zapracované do jeho mikročiastočiek sa dokonale infiltrujú do vašich pier a splnia si svoju úlohu s maximálnou precíznosťou. A navyše, zďaleka to nie je chvíľková záležitosť. Gélový rúž totiž drží a drží a drží … Pri dôkladnom zavlažovaní, občasnom jedení, bozkávaní drobčeka na líčka a dosť intenzívnom vyprávaní na stretnutí s klientmi vydržal farebne i pocitovo príjemne takmer celý deň (zhruba od deviatej do deviatej (ako Ikea :-).

polomatne-gelove-ruze
Zdroj obrázku: Oneblog diario de Belezza.it

Rúž vhodný aj na farebné experimenty

Ak by ste predsa len túžili po trošku väčšom lesku, nič vám nebráni experimentovať :-). A presne to som urobila aj ja a po otestovaní základnej farby som to vyskúšala aj s troškou bezfarebného lesku, ktorý celý look rozžiaril. Apropó k farbám – 6 letných odtieňov od prirodzenej, cez ružovkastú až po výraznú červenú vám umožní byť in v akomkoľvek počasí či ročnom období. A začať môžete hneď :-). Pokiaľ si aj vy chcete vyskúšať, ako sadne a ako dlho vydrží, napíšte mi. Budem sa tešiť.   A pokiaľ máte rady prirodzenú krásu a uprednostňujete nenalíčené, napriek tomu dokonalé ošetrené pery, nabudúce vytiahnem z kabelky bezfarebné, o to však voňavejšie prostriedky, ktoré ich spravia zvodnými aj bez farby. Lebo aj ja mám najradšej, keď som pekná od základov :-).

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.