zmrzlina_na_svadbe

Prelúskali ste sa prvou štvoricou bufetových nápadov na párty a chcete sa dozvedieť viac? Nech sa páči, tu sú ďalšie tipy na help-yourself bufet na rozlúčkovú párty a nielen na tú. Jednoducho sa inšpirujte a obslúžte sami :o)

 

5. Zmrzlinové kreácie na rozlúčkovú párty

Nikdy nie ste príliš starý na to, aby ste nemohli mať na svojej oslave zmrzlinový bar. Doprajte hosťom pocit z detských čias servírovaním zmrzlinových pohárov ( len ich nezabudnite do party nechať zamraziť :o)), šľahačky, oblátok, kornútkov a čoko toppingov.

zmrzlina_na_svadbe
Zdroj obrázku: www.karaspartyideas.com

6. Ovocný bufet – zdravý a lahodný

Ďalším super jednoduchým a zároveň vysoko efektným riešením je ovocie. Obzvlášť pri letnej záhradnej párty je to snáď jedna z prvých myšlienok, ktorá vám zíde na um. Áno, treba sa inšpirovať aktuálnou sezónou a vyťažiť z nej maximum s minimálnym úsilím. A preto zbierajte, krájajte a servírujte v pekných miskách, na podnosoch či akokoľvek, aby vaše bobuľoviny, kôstkovice a malvice vyzneli čo najkrajšie. Hyper zdravý čerstvý ovocný bufet môžete doplniť o javorový sirup, med alebo čokoládu na prikrášlenie skutočnosti :o).

Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Bude vás zaujímať: Sviatočný sladký bufet

7. Šalátový bufet nielen na letnú party v záhrade

Namiesto starostí, aký šalát urobiť, naservírujte hosťom ingrediencie a nechajte ich realizovať sa podľa svojich predstáv. Doplňte aj niekoľko dressingov, byliniek, či iných dochucovadiel a nezabudnite ani na výber syrov, oriešky, nakrájané ovocie…aby bol výber kompletný.

salatovy_bufet
Zdroj obrázku: www.coborns.com

8. Francúzska párty s bagetami od výmyslu sveta

Ďalší nápad na make-yourself bar na akékoľvek podujatie. Bagety a bagetky rôznych druhov, veľkostí, príchutí…S množstvom doplnkov od zeleniny, výberu syrov, pomazánok, ochuteného masla… Ak pridáte niekoľko zaujímavých netradičných receptov, hostia sa potešia. A vaša párty opäť nadobudne iný rozmer.

bagety
Zdroj obrázku: www.thecookierookie.com