saty_pre_druzicky

Šaty pre družičky sú po šatách nevesty ďalším lákadlom pre oči prítomných dám i pánov ako i neskorších listovačov svadobného fotoalbumu. Zladiť ich môžete v jednom tóne, strihu, dĺžke či štýle, každopádne by však mali mať nejakú spoločnú líniu. A to aj v prípade, že dáte družičkám väčšiu voľnosť a nebudete nástojiť na tom, aby boli úplne rovnaké. Veď aj ony sa chcú páčiť a cítiť dobre, aby vám mohli robiť atraktívnu kulisu a užiť si svadbu spolu s vami. To sa však v uniformne zvolenom a príkazne naordinovanom modeli nemusí vždy podariť. Aby boli spokojné družičky i nevesta, tu je niekoľko tipov, ako zladiť rôznorodé šaty družičiek s maximálnym efektom.

saty_pre_druzicky
Zdroj obrázku: www.meet-your-match-info

3 tipy, aby vaše družičky ladili

1. Nenechajte všetko len na družičky

Skúste zvoliť 2 – 3 detaily, napríklad farebný tón a strih, prípadne farbu a značku, a prispejte tak k vytvoreniu súdržnej línie, ktorá vašim družičkám uľahčí nakupovanie šiat. A určite buďte presná. Povedať ružová nestačí, chce to, pokiaľ nie presné RGB znenie :o), aspoň smerovanie. Aby sa nestalo, že jedna príde v púdrovej ružovej, ďalšia v pastelovej, fuchsiovej či dokonca lososovej. Ideálne je ukázať rovnaký obrázok všetkým družičkám, prípadne im aj odporučiť, kde také niečo dostať.

2. Informujte družičky o šatách navzájom

Je žiadané, aby družičky vzájomne vedeli, aké šaty majú tie ostatné. Žiadna sa predsa nechce cítiť na vedľajšej koľaji kvôli nesprávnemu výberu. Ak ako družička chcete udať tón či smer svojim svadobným kolegynkám, nenechávajte výber svojich družičkovských šiat na poslednú chvíľu. Potom sa už budete musieť len prispôsobiť.

3. Nechajte družičky vyniknúť v detailoch

Umožnite družičkám byť výnimočnými prostredníctvom doplnkov, účesov a make-upu. Určite ich netlačte ešte aj do detailov, ktoré ste si vysnívali len vy. Práve doplnky dokážu do veľkej miery ovplyvniť ich pocit počas dňa a zároveň nie sú natoľko výrazné, aby vašu víziu o vami vysnívaných družičkách úplne zruinovali. Veď už predsa budú mať šaty podľa vašich odporúčaní. :o)