Bu-Butik_saty_s_rukavmi

Aj vy patríte k tým poriadkumilovným a šatníkové revízie robíte každé ročné obdobie? Ak by ste už rady pocítili nový závan jari vo vašom šatníku, ponúkame vám prehľad, ktorý vám pomôže obnoviť jeho zloženie. A hoci jar našťastie nie je len o jarnom upratovaní, na obnovenie garderóby je určite vhodná. Keď aj nie pre blížiace sa udalosti, sviatky či výročia, tak aspoň len tak, pre poriadok, dobrú energiu či pre radosť :o).

Ale poďme už na konkrétne šaty na jar alebo aj na ďalšie obdobia. Vyskúšali sme za vás a vybrali pre vás nasledovné:

 

Jemné šaty pre družičky a nielen tie

Bu-Butik_saty_s_rukavmi

Čaká vás svadba sestry či kamarátky alebo iná slávnostná udalosť vyžadujúca si pekné šaty? Nežné ako jarný vánok sú šaty s tylovými rukávmi, ktoré aj svojimi pastelkovými farbami priťahujú teplejšie obdobie. Malý výstrih, vypasovaná náprsenka a mierne vyvýšený pás nechajú vyniknúť vrchným partiám, kým tie spodné zahalia do padavej A-ckovej sukne s volánom. Hladký materiál a priesvitné rukávy robia tento kúsok jedinečným, rovnako ako sú príležitosti, na ktoré sa hodia. A pokiaľ by vám pastelková mätová či ružová neboli tak celkom po vôli, môžete staviť na vínovo červenú alebo tmavomodrú. Hoci tie pastely vás zaručene omladia :o).

 

Športová elegancia v kráľovskej modrej

Bu-Butik_saty_s_gombikmi

S týmto kúskom vám žiadna nuda nehrozí. Práve naopak, o pohľady máte postarané. Pokiaľ nie ste fanynkou puritánskej jednoduchosti, no učarovala vám športová elegancia, so šatami jednoduchého strihu, zato dôkladného doplnkového prevedenia máte po starostiach. Praktická dĺžka po kolená a štíhla silueta s krátkymi rukávmi sú vyšperkované v prednej vrchnej línii. Kým jednoduchá sukňa a zadný diel sa prikláňajú k elegancii, malý golier s V-výstrihom, falošné blúzkové zapínanie s maxi gombíkmi, vrecká na ramenách a imitácia opaska s pútkami a veľkou sponou si zobrali za úlohu športové vyladenie celého looku.

Od prenikavej kráľovskej modrej, cez námornícku, až po čiernu klasiku, puzdrové šaty v gombíkmi vás nesklamú. S vysokými podpätkami do práce alebo v balerínkach na voľný čas, šaty s gombíkmi využijete na každý deň. Preto mať v skrini sa ich zaručene oplatí.

 

Nabudúce blúzkujeme.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.