stres pred svadbou

Aj toto o sebe môžete zistiť počas svadobného plánovania. Čím skôr na to prídete, tým skôr sa ubránite a užijete si plánovacie obdobie naplno. Aké skryté vlastnosti vo vás môže odhaliť plánovanie svadby?

6. Možno ste sa predsa len mali zobrať vo dvojici

Plánovanie svadby zahŕňa viac práce ako ste si kedy predstavovali. Je preto úplne normálne, keď začnete rozmýšľať nad svadbou vo dvojici, aby ste z toho plánovacieho kolotoča vystúpili čo najskôr. Hoci do dňa D máte ešte stále alebo už len niekoľko týždňov.

stres pred svadbou
Zdroj obrázku: www.voltaireweddings.ie

 

7. Váš finančný koncept je totálne mimo

Aj keď len dočasne. Stovky či tisícky eur minutých na svadobné šaty na mieru na jednu noc, živé kvety, ktoré vydržia 24 hodín, miniatúrne koláčiky na jedenkrát do úst… Všetky výdavky sú predsa odôvodnené. A určite si spomeniete na všetky tie opodstatnené dôvody, keď budete pozerať profesionálne svadobné fotografie.

8. Stres nezvládate až tak bravúrne

Plač či hysterické výstupy sa môžu stať vašou (týž)dennou rutinou. Tieto reakcie vôbec nie sú produktívne, ale dochádza k nim. Dokonca u mnohých budúcich neviest a dokonca dosť často. Nie, určite nie ste mimo. Možno občas, dočasne. :o)

Bude vás zaujímať: Bezstarostné plánovanie bezstresovej svadby

9. Skutočne oceňujete pomoc priateľov a rodiny

A teraz na serióznejšiu nôtu – plánovanie svadby je dôležitým obdobím vášho života a pravdepodobne počas neho prídete na to, kto sú skutoční priatelia, ktorí vás podržia v krízových situáciách pred svadbou, počas i po nej a ktorí sa vyfarbia práve v tomto období. Iste, práve teraz si skôr všimnete, kto sa o vás zaujíma menej či vôbec, nakoľko vaša miera senzitivity graduje geometrickým radom. A tiež si uvedomíte, čo všetko pre vás vaši najbližší robia. A práve oni sú tí, ktorí podporia vás i vaše manželstvo v ďalších nastávajúcich rokoch. Preto je ten správny čas na poďakovanie.

 

Čítajte aj: 9 detailov, ktoré vám odhalí plánovanie svadby – 1. časť

Ak si na základe všetkých tých doteraz netradičných, no v procese plánovania svadby zrazu bežných reakcií dokážete uvedomiť ich (ne)náležitosť, pozrieť sa na veci z nadhľadu a stanoviť si priority, na ktorých skutočne záleží nielen pred svadbou, ale aj dlho po nej, ste na najlepšej ceste zvládnuť celé plánovacie obdobie bez ujmy, navyše s veľkým prínosom. A užiť si ho naplno. Lebo hoci sa to nezdá, plánovanie svadby je jedným z najkrajších období v našich životoch :o).

Aké máte skúsenosti s týmto obdobím vy? Zvládate ho s nadhľadom? Alebo ho už máte úspešne za sebou? Podeľte sa s ostatnými v KOMENTÁROCH, určite im pomôžete myslieť triezvejšie :o).