Satenove ruky citrus

Keď sa takto letom svetom ťapkám v žabkách, je mi síce fajn, že môžem dýchať od končekov vlasov až po päty, no ako všetko, aj toto má nielen svoje za, ale aj proti. Tie päty sú totiž z tých žabiek tak oťapkané, že si pýtajú viac ako kedykoľvek inokedy. Ani sa im nečudujem, keď okrem toho, že po nich chcem, aby sa po celý deň brodili v prachu a nasávali všetku tu prízemnú chodníkovú špinu, ich navyše tie žabky za to dôkladne vyplieskajú. Ale, nepísala by som tu o tom, keby som sa chcela len sťažovať a nemala na to liek :-). Takže, čo robím preto, aby som sa mohla ťapkať letom s peknými pätami? :-)

Saténové ruky
Zdroj obrázku: www.druzicka.sk

Skvelá pedikúra do letných sandálikov

Keď som si zaobstarávala produkty na popraskané zimné ruky, netušila som, ako dlho vydržia a že sú navyše viacúčelové :o). Keď mi však z tej veľkej tuby neubudlo ani po dlhej dobe, navyše ten peeling omamne broskyňovo (teraz už novo citrusovo) vyvoňal celú kúpeľňu, opäť sa mi raz zachcelo experimentovať. Nakoľko to bolo práve v čase, keď si už moje nohy vyžadovali viac pozornosti, padlo mi celkom vhod, že mi napadlo vyskúšať tento starinky odstraňujúci proces aj na nich. Lebo veď mastiť a premasťovať je úplne zbytočné, pokiaľ odumretá vrchná časť pokožky pôsobí ako barikáda a všetko mastné odráža späť do ponožky, namiesto do pokožky. A tak som si pekne krásne vyskúšala kozmetiku saténové ruky na vtedy ešte zďaleka nie saténové nohy a bola som veľmi príjemne prekvapená. A hoci sa to zdá banálne, koľkým z vás to napadlo na prvýkrát? :-)

Satenove ruky citrus
Zdroj obrázku: www.marykay.com

Ako si spraviť pedikúru doma?

Prípravky určené na jemné ruky obsahujú okrem neparfumovanej vazelíny v prvom kroku, už spomínaný vynikajúco voňavý peeling s mikročiastočkami a jojobovým olejom na odstránenie všetkého neželaného z povrchu chodidlového a završujú to jemným glicerínovým krémom s vitamínom E a antioxidantmi, aby bol proces dokonalý a vaše nohy tiež. A keďže všetko uvedené môžete používať v zime na ruky a v lete na nohy, toto celoročné využitie je maximálne efektívne, teda na poličke vo vašej kúpeľni má mať zaručene svoje stále miesto.

Tieto kozmetické prípravky majú len jeden problém – je ťažké sa ich zbaviť, nakoľko vydržia neskutočne dlho aj pri intenzívnom používaní :-). Osobne ich testujem už rok, mažem a škrabkám nimi všetkých naokolo a stále mi z nich ostáva aj pre ďalších :-). Táto starostlivosť o ruky a nohy je skutočne dlhodobou investíciou po všetkých stránkach, čo by mala pochopiť aj vaša polovička a investovať spolu s vami, ak už nie do vás :-).

Ak už teda máte pripravené miesto na poličke alebo ak aj nie, kontaktujte ma :-).

Pekné nohy v letných žabkách vám želám :-).