ladove_jahody_bialebuty.com.pl

Sezóna jahôd je tu a s ňou aj možnosť, ako ozvláštniť vašu júnovú svadbu. Lebo jahody nie sú vhodné len do letnej pohody, ale aj ako téma na svadbu. Kde všade môžete jahody na svadbe zakomponovať a ako to v konečnom dôsledku vyznie? Inšpirujte sa. :-)

jahodova_svadobna_paleta_snippetandink.com
Zdroj obrázku: www.snippetandink.com
  1. Jahodová svadobná farebná škála

Pokiaľ sú jahody vaším obľúbeným ovocím, ktoré nesmie chýbať ani na vašej svadbe, začnite ich farbou. Zvolený odtieň, nech už je akýkoľvek a verte – neverte, je ich viac ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať, by sa mal niesť celou svadbou, aby bolo všetko v jednej línii dokonale zladené. Farebne, tvarovo, chuťovo.

A ešte k tým odtieňom – či zvolíte sýtu červenú farbu lesných jahôd v kombinácii so zelenou, trendovú ľadovú jahodovú s jemným pastelovým nádychom ružovkastej, či skôr lososový závan nedozretých jahôd zo záhrady, je len a len na vás.

ladove_jahody_bialebuty.com.pl
Zdroj obrázku: www.bialebuty.com.pl
  1. Svadobná výzdoba s jahodami

Jahodové všeličo okrem príchute vyznie najviac vo výzdobe, ktorá môže stavať na jahodových plodoch, rovnako ako ich kvetoch. A hoci malé jahôdkové kvietky priamo použiteľné nie sú, tvarovo podobné ich budú pripomínať a dodávať ten správny šmrnc celému vášmu jahodovému dňu. K tomu jahodové stuhy, čipky, menovky, darčeky pre hostí a vône a jahodový efekt bude dokonalý.

jahodova_svadobna_vyzdoba_greenstylegallery.com
Zdroj obrázku: www.greenstylegallery.com
jahodove_doplnky_brendasweddingblog.com
Zdroj obrázku: www.brendasweddingblog.com
svadobne_detaily_z_jahod_crazyforus.com
Zdroj obrázku: www.crazyforus.com
  1. Jahodový svadobný prípitok

Šampanské s jahodou je síce tradičné, ale pekne otvára koncept jahodovej témy už na úvod. Či ho zvolíte ako privítanie pred sobášom, občerstvenie pred svadobnou hostinou alebo prípitok pri svadobnom stole, je len na vás.

Okrem šampanského sa môžu na stoloch vynímať aj jahodové koktaily, ktoré svojou farebnosťou pekne podčiarknu atmosféru letnej slávnosti.

jahodove_napoje_na_svadbu_beyondtheplate.net
Zdroj obrázku: www.beyondtheplate.net
  1. Jahodové svadobné menu

Kanapky, predjedlo, studená polievka na bufet či omáčka v hlavnom jedle alebo len ako ozdoba taniera, jahody dodajú slávnostný ráz každému svadobnému menu. A navyše sú aj zdravé, detoxikujúce a nezaťažujúce trávenie, takže s ľahkým jahodovým menu na svadbe to zvládnete 2 v 1.

  1. Svadobná torta s jahodami

Moderná nahá svadobná torta zdobená čerstvými jahodami je ako stvorená pre letnú jahodovú slávnosť. Ak túžite po marcipánovo bielej svadobnej klasike, ukryte jahody do krému alebo zakomponujte do výzdoby torty. Aj stuha vo farbe jahôd jej dodá ten správny šmrnc.

svadobna_torta_s_jahodami_bowtiesandbliss.com
Zdroj obrázku: www.bowtiesandbliss.com
  1. Júnové dezerty, koláče a zákusky na svadbe

Júnová svadba môže byť poriadne horúca, preto na to myslite už pri výbere vhodných zákuskov. Siahnuť po osviežujúcej panna cotte s jahodovou príchuťou môže byť vhodnejšie ako siliť to krémovými zákuskami. Cup cakes alebo mafiny či cake pops – koláčikové lízatká v tvare jahôd, makrónky s jahodovou plnkou, jahodové medovníčky alebo jahody len tak, čerstvé či namočené v čokoláde z fontány alebo v inej ozdobnej poleve často splnia účel lepšie ako tradičné krémové, skaze rýchlo podliehajúce všeličo. Navyše ich môžete použiť ako darčeky pre hostí či držiaky na menovky.

jahody_na_svadbu_berries.com
Zdroj obrázku: www.berries.com
  1. Jahodové šaty na prezlečenie

Ani polnocou nemusíte svadobnú jahodovú tému opustiť. Popolnočné šaty na prezlečenie dokonale uzavrú koncept júnovej jahodovej svadby a otvoria nový posvadobný deň s pozitívnou sladkou náladou.

saty_na_prezlecenie_jahodove– xaazablog.com
Zdroj obrázku: www.xaazablog.com
  1. Svadobné doplnky s príchuťou jahôd

Rukavičky, doplnky do vlasov, svadobná kytica, stuha či vzor na šatách, svadobná bižutéria, kabelka…to všetko môže dopĺňať váš svadobný jahodový look. Pripomína vám to trochu retro alebo skôr rustik štýl? A prečo nie? :-)

  1. Topánky na svadbu s jahodovou príchuťou

Staviť na výraznejšie detaily nie je zlé. A svadobné topánky patria medzi základné z nich. Na vašich jahodových svadobných črievičkách určite spočinie nejeden pohľad, navyše, ak budú doladené aj s ostatnými doplnkami.

svadobne_topanky_a_kytica_heartlovealways.com
Zdroj obrázku: www.heartlovealways.com
  1. Jahodové družičky

Atmosféru plnú jahôd môžete doplniť aj sladkými družičkami. Družičkovské šaty, stuha na ich šatách ladiaca so stuhou vo svadobnej kytici, náramky pre družičky alebo ich kabelky a topánky, bolerká či prívesky, to všetko dokáže navodiť tú správnu jahodovú náladu.

Malé družičky si dokonca môžu dovoliť šaty posiate jahôdkami a lupienkové košíčky vymeniť za jahodové.

jahodove_saty_pre_druzicky_kaqiyowedding.com
Zdroj obrázku: www.kaqiyowedding.com

Zalizovali ste sa? :-) Tak neváhajte, na posledné detaily máte ešte čas aj pokiaľ je vaša svadba už v júni.

A ak ju už máte za sebou, podeľte sa s nami v Komentároch.