bu-butik_saty_s_tylovymi_rukavmi

Rovnako ako kvety aktuálne neprestávajú kvitnúť (našťastie), aj my pokračujeme v našom skúšobnom mode a tentokrát sme si posvietili na vzorovo-kvetované ľahké šaty na letnú párty vhodné na viac i menej slávnostné príležitosti. Každopádne leto si treba vychutnať plnými dúškami a neoživiť šaty zaujímavým vzorom, či už rozkvitnutým alebo iným, by bola škoda. Preto ak aj vy túžite po štipke romantiky a začínate s ňou pri šatách, inšpirujte sa nasledovnými modelmi. Vybrali sme letné šaty vhodné na svadbu nielen v záhrade a jednoducho fascinujúce šaty puzdrového strihu využiteľné na oslavy, party, kávu s priateľkami alebo len tak :o).

Rafinovaná ženskosť ukrytá pod tylovými rukávmi na šatách

bu-butik_saty_s_tylovymi_rukavmi

Chystáte sa na svadbu ako hosť alebo vás povýšili do úlohy družičky? S romantickými šatami s tylovými rukávmi a kvetinkami nič nepokazíte. Práve naopak, dokonale zapasujete do svadobného konceptu. Pekne vypasované vo vrchnej partii, do A rozšírené v spodnej, s nenápadným volánom dopĺňajúcim sukňu a jednoduchými tylovými rukávmi zahaľujúcimi ramená sa ideálne hodia aj na sobáš v kostole. Slušivé letné dievčenské šaty nepotrebujú ani bolerko či svetrík, nakoľko s ich dlhými rukávmi si vystačíte aj počas letného večera počas svadby v záhrade či na zámku. Ak zvolíte biely podklad s pôsobivými ružovými kvetmi, vnesiete závan rozprávkovej atmosféry, kdekoľvek sa pohnete. Ak však dávate prednosť jednofarebnej klasike, aj vy si prídete na svoje – v štyroch farebných prevedeniach.

Jednoduchosť oživená farbami na šatách

bu-butik_damske_vypasovane_saty_s_razporkom

Pokiaľ máte rady základné strihy, no v lete by ste im predsa len dodali viac šťavy, siahnite po výraznejších vzoroch. Tie si najlepšie rozumejú práve s najjednoduchšími tvarmi, v symbióze s ktorými dokonale vyznejú oba. Potom už stačí len minimálny rázporok vo výstrihu či na sukni, jednofarebné sandáliky a kabelka, nenápadný svetrík a môžete vyraziť. S ďalšími doplnkami to naozaj preháňať nemusíte, veď tieto dámske šaty s rázporkom kvitnú naplno, čím nahradia akékoľvek doplnky. Zmes polyesteru a elastanu v správnom pomere zaručí, že šaty si zachovajú svoj tvar aj po praní, mix vzorov zas zahalí vaše skvelé krivky aj po výdatnej večeri :o). V zeleno-tyrkysových či tyrkysovo-ružových odtieňoch si šťavnaté leto môžete naozaj vychutnávať naplno.

Čítajte aj: Všade samé kvety alebo rozkvitnuté šaty na letnú party – 1.

Vybrali ste si? Ešte stále nie?

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.